襤癟inde 15202 gecen herhangi bir kombinasyon sorarsam art覺k bu dertten kurtulmak icin forumun aras覺nda para toplay覺p bana Jumbo alacagini d羹s羹nmekteim.

OnatOzer yazd覺:BarisFB; Jumbo muhtesem bir saat gercekten, asl覺nda mant覺kl覺 d羹羹n羹nce nautilius un tad覺na bak覺lm覺 zaten, bir de royal oak a bakmak laz覺m sanki. Bu isin mantiksal k覺sm覺; duygusal k覺sm覺na gelirsek, 5726 daha klasik bir saat havas覺nda keza jumbo da oyle, ancak 5980 ozellikle de mavi rengi kotla da sortla da olacak cinsten bir tasar覺m. Daha sportif daha aktif. ahsi zevkim bilezikli ve biraz daha iri saatlerden yana oldugundan 5980 halihazidaki 5726 ya gore cok daha guzel g繹z羹k羹yor.
Tabii bu yorumlar覺n icine kesinlikle fiyatlar etkili olmam覺t覺r, tamamen gorsel-duygusal yorumlardir
SerdarFB yazd覺:Yollad覺k sana Jumbolar覺 ama bir teekk羹r bile yok.
BarisFB yazd覺:
5980 cok guzel gercekten ama ben bilezikli saat diyince ROyu Nautilusa tercih ediyorum...herhalde nautilusu kay覺l覺 tercih eden ender kiilerdenim ve 5980 al覺rsam da bilezikli deil kahverengi kay覺 rose gold kombinasyonlu 5980R'yi tercih ederim gibi geliyor.
5980'i incelemis biri olarak 2 tane i癟ime sindiremedigim noktas覺 var...birinci chrono dugmeleri...Genta'n覺n tasar覺m覺na sonradan ek yap覺lm覺 ve tasar覺m覺n klasikligini bozmus gibi geliyor..tabi bu tamamen kisisel zevk...cogu insanda kay覺sl覺 nautilus veya royal oak icin ayn覺s覺n覺 d羹羹n羹r. 襤kincisi ise Patek'de Chrono'nun 癟ok overpriced olduunu d羹羹n羹yorum. Tamamen in-house olduu i癟in (vs. ROC'taki F.piguet ve ROO'daki Dubois Depraz mod羹l羹 aksine) sadece Chrono i癟in 20,000 euro fark 繹demeyi sindiremiyorum.![]()
![]()
Ayn覺 anda hem bilezikli Royal Oak hemde bilezikli Nautilus al(a)mayacagim icin de simdilik Jumbo bir ad覺m onde
HeroFB yazd覺:Yaln覺z son sayfalar 癟ok elit olmu , ben ufaktan uzuyorum
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: depechemode, ylmaz94 ve 204 misafir
|