Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
OKomple alt覺n Paulnewman kadran Daytona'yi ne kadar sevip arzuladigimi beni taniyanlar bilir fakat son zamanlarda Serdar ve Burak abilerimin cabuk s覺k覺l覺rs覺n kucuk feminen tahmin ettigin gibi mutlu olamayacaksin gibi yorumlari meyvesini verdi ve ibreyi seramik bezelli nispeten daha gosterisli modellere cevirdim.Siyah kadran saatim hali hazirda oldugundan,yesil hicbir Rolexi sevmedigimden oturu yesil ve siyah kadran GMT ile Siyah kadran Submariner da liste d覺s覺 kaldi.Sonuc olarak bilegimde henuz yeni kasasini denememis olmama ragmen 116618 LB de karar k覺ld覺m.Insallah en yakin zamanda alir severek zevkle kullanirim.Allah herkese g繹nl羹ndeki saati nasip etsin diyerek bu bolumunde en uzun yazisini yazmis oldum.Saygi sevgi esenlikler dilerim