bütün yorumları büyük bir heyecanla okudum

yorum yazanların sanırım tek ortak yönü saatlere olan ilgisi

''SAYGINS'' beye çok yüklenilmiş sanırım kendisi izmirli.bende bir izmirli olarak bir rolex bayisinin kar yapabileceğine pek inanmıyorum.
KONAK pier'de rolex dışında 2-3 saat dükkanı daha var ve onlar daha komik aslında.yakın bi tarihte GRAHAM görüp şaşırdım o bayiden bi seiko almıştım.Bununda cesareti ile hemen girip sima olarak tanıdığım çalışana fiyatları nasıl diye sordum 18.000$'dan başlıyormuş oda çok enteresan geldi bana.Hiç sattınızmı diye sormak istedim bi an için

.İstanbullu arkadaşlara garip gelebilir bu yaklaşımım ama samimi söylüyorum izmir'de bu saatlerin satış potansiyelini görmüyorum.Konu avm kiralarına gelmiş bunun hakkında bi bilgim yok.
ROLEX şeçimi konusunda açıklamayı netleştirmek için otomobillerden örnek verilmiş bu konuda saygıns beye katılıyorum otomollere ilgili biri olarakta yine bu örnek üzerinden daha net bi açıklama yapmak istiyorum biraz gülünç gelebilir ama net olucak gerçekten

;
rolex'i bir mercedes e 250 coupeye benzetelim ve bir panerai ise chevrolet camaro olsun.Saygıns bey'de sanırım bazı insanlar camaro almak istesede mercedesin daha çok bilinen ve tanınan bir araba markası olması sebebiyle bu markayı tercih edilebilceğini belirtmek istemiş.Ki bu da insan psikolojisinde var olan bir gerçek bunu kimse inkar edemez.