TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Mesaj asymptote » 16 Kas 2012, 20:06

zandar yazdı:Resim

:D +1
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj saygıns » 16 Kas 2012, 20:19

SeRxx yazdı:Cevabınız için teşekkür ederim, peki her Rolex alan kişinin, Rolex yerine Patek alacak gücü var mıdır sizce ?

Önceki yazınızda Rolex'i yurt dışından alırım demişsiniz, bununla ilgili bize fiyat kıyaslaması yapabilir misiniz ?

kusura bakma geç yazdım
saldırmadan ve saygılı olarak tartışabilen kişilerin olması gerçekten çok güzel
Patek abartı kaçmış doğrudur
IWC yi mesela tercih ederim
yurtdışında dah uygun alınacağına eminim
tüm ürünler gibi ama bana belgele dersen belgeliyemem

ben rolex kotu saat demiyorum ama bir IWC otomatik kurum sesi için bile tercih edilir
Kullanıcı avatarı
saygıns

Mesaj vmetin » 16 Kas 2012, 20:19

Ya arkadaşım, selam vermek izandandır. Yeni bir ortama giriyorsun. Selam yok sabah yok. Kendini tanıtan bir başlık aç. Üye tanıtımları kısmına. Yok ben kalıcı değilim kendi inandığım saçmalıkları size dayatmaya, arada da biraz trollük yapmaya geldim diyorsan site yönetimi gereğini yapar.

Buraya hergün bir sürü yeni üye geliyor. Ama senin yaşadığın sorun üslup sorunu. Düşünsene yeni bir eve giriyorsun herkes birbirini tanıyor. Ama sen kendini tanıtmadan dalıyorsun.

Belki üniversitede tüketici davranışlarını araştıran bir öğretim üyesisin ama kendini tanıtmadığın ve de düşüncelerini anlatma üslubun bilimsellikten uzak olduğu için ciddiye alınmıyorsun.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Ynt: Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Mesaj drk » 16 Kas 2012, 20:23

Öyle internet başında bakmakla olmuyor mükemmel saati bulma, neyse sen biraz dinlen..
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 16 Kas 2012, 20:35

Emin konuştuğunuz konularla ilgili sorular sordum, bir tanesine bile cevap veremediniz ! Dinlenmek bence de iyi gelecektir.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mrbars » 16 Kas 2012, 20:46

Üslupta sorun yok, cokşey bildiğini sanıp birşey bilmemekte sorun var.
Adam saat distribütörü, yok bilmiyor.
Adam 23 m2ye 23000 tl fiyat almış, pazarlık yapmamıştır. 23k para ödeyecek yer bakıyor ama pazarlık yapmayı bilmiyor. Heee.
Adam avm kirası toplayan bankacı, o da bilmiyor.

işin içinden çıkamayınca da at lafı reklama, yetkiye, gruplaşmaya, gene haklısın. Oh ne ala dünya.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj caner35 » 16 Kas 2012, 22:24

bütün yorumları büyük bir heyecanla okudum :) yorum yazanların sanırım tek ortak yönü saatlere olan ilgisi :) ''SAYGINS'' beye çok yüklenilmiş sanırım kendisi izmirli.bende bir izmirli olarak bir rolex bayisinin kar yapabileceğine pek inanmıyorum.
KONAK pier'de rolex dışında 2-3 saat dükkanı daha var ve onlar daha komik aslında.yakın bi tarihte GRAHAM görüp şaşırdım o bayiden bi seiko almıştım.Bununda cesareti ile hemen girip sima olarak tanıdığım çalışana fiyatları nasıl diye sordum 18.000$'dan başlıyormuş oda çok enteresan geldi bana.Hiç sattınızmı diye sormak istedim bi an için :).İstanbullu arkadaşlara garip gelebilir bu yaklaşımım ama samimi söylüyorum izmir'de bu saatlerin satış potansiyelini görmüyorum.Konu avm kiralarına gelmiş bunun hakkında bi bilgim yok.
ROLEX şeçimi konusunda açıklamayı netleştirmek için otomobillerden örnek verilmiş bu konuda saygıns beye katılıyorum otomollere ilgili biri olarakta yine bu örnek üzerinden daha net bi açıklama yapmak istiyorum biraz gülünç gelebilir ama net olucak gerçekten :) ;
rolex'i bir mercedes e 250 coupeye benzetelim ve bir panerai ise chevrolet camaro olsun.Saygıns bey'de sanırım bazı insanlar camaro almak istesede mercedesin daha çok bilinen ve tanınan bir araba markası olması sebebiyle bu markayı tercih edilebilceğini belirtmek istemiş.Ki bu da insan psikolojisinde var olan bir gerçek bunu kimse inkar edemez.
Kullanıcı avatarı
caner35

Mesaj apesen » 16 Kas 2012, 23:18

Vallahi sırf bu sene biz İzmirden 30000 Euro toplam tutarda saat aldık, sizin beğenmediğiniz o Konak Pier saatçilerinden. ŞÜphelendim şimdi acaba ben başka bir İzmirde mi yaşadım. Şimdi Alsancakta 3 restoran gezip kollara baksak, rahat 1 milyon Euro'luk saat görürüz.

Şu İzmirli pesimist hava zaten İzmirin katili...

Avmlerde kiralama yapan biri olarak ben de bir kiralama örneği vermek isterim.. Türkiye'deki ilk 5 sıradaki avmlerde hava paraları mağazasına göre 200 bin Usd'den başlıyor. Yeni açılacak ve ilk 5e bodoslamadan dalacak bir avm, yerine göre 1000 Euro/m2 fiyat verebiliyor.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 92 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners