asymptote yazdı:vincefb yazdı:(bknz kerim777 ..)

Azim kriteri olarak Kerim Bey'i mi kullanıcaz artık

Hayırlısı.
Bence saatleri sandığınız kadar araştırmamışsınız Metin Bey. Çünkü method yanlışınız var. Sitelerine girip, modelleri beğenip, fiyatlarını öğrenip olmuyor pek. TSF'nin dikkatinizi çekmediğini düşündüğüm çok önemli bir sloganı var.
"365 gün saat fuarı"Fuar kelimesinin anlamına biraz daha dikkat ettiğinizde zaten burda teknik birçok başlığın olduğunu anlayacaksınızdır. Neden A markası, neden o mekanizma değilde bu mekanizma, nedir detay işçiliği malzeme kalitesi, 2. el değer kayığları ne durumda, yurtdışından alışveriş nasıl yapılır, hangi marka hangi mekanizmayı kullanıyor, saatin içinde yuvarlak bir yay sağa sola dönüyor nedir bu, kurmalı,otomatik mekanizma nedir... Sayıyorumda sayıyorum şuan. Sözlerim gevezelik haline dönüştü farkettiyseniz, kusuruma bakmayın.
Bizde almadık , her açıdan en doğru zamanı fiyatı bekliyoruz, bazende buluyoruz kaçırıyoruz

Atlı kovalamıyor dimi, ozaman öncelikle method değiştirin.
Memurluk konusunda gerekirse bir miktar alınmanız lazım. Benim ailemde memur ve bende ticaret yapamam bir süre. Çünkü o saydığınız saatlere ulaşan insanlar memur gibi düşünen insanlar değil ki bunuda öğreneceksinizdir zamanla. Tayin olcağım şehri, gideceğim mahalleyi , ev fiyatlarını dahi planladım, plan , plan yaşamıyorlar. Risk alan , ticaret yapan, batan çıkan tipte insanlar parayı vuruyor. Bakın bu hakaret değildir ama planlı yaşamak inanın sandığımız kadar matah birşey değil. Bu koleksiyona ulaşmanın anahtarı hiç değil.
Başarılar

Edit: Övünülecek bir okuma hızım yoktur ama ben 2,5-3 ay okuduğumu hatırlıyorum başlarda. Bütçemi 400 Tl'den çıkardıkça çıkarıyordum, sonunda 1 küsurda saat aldım hemen, biliyordum daha da yükselicek bu bütçe. Şimdi o 400Tl lik bütçe ne halde ne siz sorun ne ben söyliyim

Acele etmeyin