TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

Mesaj herofb » 17 Oca 2012, 13:59

en son benim bildiim Der Meisterflieger vard覺 ama bu yaln覺zca i癟lerinden kalan yani daha 癟ok model %50 ile sunulmutu
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj dismira » 17 Oca 2012, 14:06

bence yeni a癟覺lan maazas覺 vard覺 viaport 1 g羹nl羹k a癟覺l覺 i癟in kampanya yapm覺lard覺 b羹t羹n 羹r羹nlerde , 癟ok nadir baz覺 modellerinde %50 var oda toplasan 2 modeli ge癟mez.
Kullan覺c覺 avatar覺
dismira

Kay覺t: 15 Tem 2011, 12:00

Mesaj herofb » 17 Oca 2012, 14:27

say覺n dismira bahsettiiniz gibi p覺rlant y繹neticisi deilseniz bu kadar savunma i癟inde olman覺za bir anlam veremediimi belirtmek isterim sonu癟ta genel olarak k繹t羹leyen yok yaln覺zca baz覺 konularda eletiriler var bu da son derece normal 癟羹nk羹 burada Patek bile yeri geldii zaman eletiriliyor yok eer ger癟ekten y繹neticiyseniz ise buradaki benim gibi bir s羹r羹 sad覺k m羹teriyi soutmak 羹zeresiniz haberiniz olsun
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Mesaj mucadeleci » 17 Oca 2012, 14:33

herojd11 yazd覺:say覺n dismira bahsettiiniz gibi p覺rlant y繹neticisi deilseniz bu kadar savunma i癟inde olman覺za bir anlam veremediimi belirtmek isterim sonu癟ta genel olarak k繹t羹leyen yok yaln覺zca baz覺 konularda eletiriler var bu da son derece normal 癟羹nk羹 burada Patek bile yeri geldii zaman eletiriliyor yok eer ger癟ekten y繹neticiyseniz ise buradaki benim gibi bir s羹r羹 sad覺k m羹teriyi soutmak 羹zeresiniz haberiniz olsun

+1 :thumbup: bende dismira n覺n yorumlar覺na bak覺nca p覺rlant覺 onun kadar detayl覺 tan覺mad覺覺m i癟in hay覺flanmaya balad覺m...
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj dismira » 20 Oca 2012, 17:29

Ben kendi fikrimi belirttim sizlerde 繹yle , bence abart覺yorsunuz sadece orisin modelleri ile 癟ok ilgileniyorum , 2 adet oris modeli mevcut ge癟en sene sat覺n ald覺m ben burada p覺rlant i癟in yorum yapm覺yorum baka bir firma olsayd覺 gene ayn覺s覺n覺 yazard覺m . A isimli bir maazaya yeni bir personel balam覺 olabilir . Bu kii farkl覺 kutu vermi olabilir . Hata olmu olabilir. Neyse anlatmak istediimi farkl覺 c羹mlelerle yanl覺 anlatm覺 olabilirim kusura bakmay覺n . :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
dismira

Kay覺t: 15 Tem 2011, 12:00

Mesaj herofb » 20 Oca 2012, 17:40

o zaman bizde sizlerden b繹yle bir konu yerine bizlerle tan覺man覺z , saatlerinizi paylaman覺z gibi aktivitelerde bulunman覺z覺 beklerdik , direkt bu konudan giri yap覺nca yanl覺 anla覺lmalar olabiliyor ama yinede ge癟 kalm覺 say覺lmay覺z deil mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Mesaj SeRxx » 20 Oca 2012, 17:45

Dismira yaz覺n覺n ba覺n覺 okuduysan覺z sadece bir olay 羹zerinden yorumlar yap覺lm覺yor. Birden fazla olay yaanm覺. P覺rlant gibi bir yerde personel ie yeni balam覺sa daha dikkatli olmal覺, onu da ge癟tim P覺rlant gibi bir yerde her personel daha dikkatli olmal覺.Emin olun bu forumda Oris'i sizden daha 癟ok seven, beenen kiiler vard覺r ve bu bal覺k alt覺nda da eletirilerini dile getirmiler.. Hani bunu bilin burada art niyetli, karalama ama癟l覺 bir eleti olursa sizden 繹nce davranacak kiiler yine bu bal覺k alt覺nda yazanlar olacakt覺r :thumbup:
Bu arada Oris'lerinizi de g繹rmek isteriz :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj mucadeleci » 20 Oca 2012, 17:47

estafurullah *dismira :thumbup:
herojd11 yazd覺:o zaman bizde sizlerden b繹yle bir konu yerine bizlerle tan覺man覺z , saatlerinizi paylaman覺z gibi aktivitelerde bulunman覺z覺 beklerdik , direkt bu konudan giri yap覺nca yanl覺 anla覺lmalar olabiliyor ama yinede ge癟 kalm覺 say覺lmay覺z deil mi?

tan覺ma b繹l羹m羹ne'de bekliyoruz...
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners