TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj davinci » 20 Haz 2012, 00:19

serdar08 yazd覺:
davinci yazd覺:yok kesinlikle 癟ok klas bir saat , biraz daha veririm 癟okda iyi fiyat yap覺yorlar zaten diyorsan portekiz perpetual mavi kadran 5032, 襤wc'de son nokta, bug羹n g繹rd羹m vitrinde 癟ok g羹zel ger癟ekden

Fiyati hakkinda bilginiz varmi ?

5032 iki sene 繹nce 癟覺kt覺 yan覺lm覺yorsam, Sihh de g繹sterildikden sonra piyasaya 癟覺kmadan P覺rlant Kanyon bana 20.000 euro demiti, tabi ozamandan bu yana Swiss frank y羹kseldi ve saat fiyatlar覺da zamland覺, 25 civar覺d覺r san覺r覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj serdarfb » 20 Haz 2012, 00:23

Ama suan gozumede uyku girmiyor. Ikinci el aldigim tek saatim PAM 386. Bu arada Italyadan aldigim tum saatlerde asagi yukari buna benzer indirimler aliyorum. Italyada IWC ve PD icin listenfiyatindan %25- 27 indirim alip uzerine %18 de vergi iadesi dusulunce fiyatlar o seviyeye ulasiyor. Ya hatali IWC derken konu nereye geldi. Valla uykum kacti.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj drk » 20 Haz 2012, 00:26

serdar08 yazd覺:
Drk yazd覺:%45 indirim ile panerai olmayaca覺ndan 羹phelenmeliydiniz.

Sevgili Drk, ben bu saati senelerdir gorustugum bir dostumdan aldim. Her saniye ulasabilecegim birisi. Kesinlikle sahte olacagina ihtimal vermiyorum. Siz Istanbuldamisiniz ?

Ankaraday覺m, keke durum dediiniz gibi olsa ancak 羹retimi iptal edilmi, piyasaya s羹r羹lmemi bir saatin sat覺l覺yor olmas覺 i癟in sahte se癟eneinden baka bir se癟enek kalm覺yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj serdarfb » 20 Haz 2012, 00:30

davinci yazd覺:
serdar08 yazd覺:
davinci yazd覺:yok kesinlikle 癟ok klas bir saat , biraz daha veririm 癟okda iyi fiyat yap覺yorlar zaten diyorsan portekiz perpetual mavi kadran 5032, 襤wc'de son nokta, bug羹n g繹rd羹m vitrinde 癟ok g羹zel ger癟ekden

Fiyati hakkinda bilginiz varmi ?

5032 iki sene 繹nce 癟覺kt覺 yan覺lm覺yorsam, Sihh de g繹sterildikden sonra piyasaya 癟覺kmadan P覺rlant Kanyon bana 20.000 euro demiti, tabi ozamandan bu yana Swiss frank y羹kseldi ve saat fiyatlar覺da zamland覺, 25 civar覺d覺r san覺r覺m

Bazi sitelerde 26.000 euro gibi fiyatlar koymuslar. Cok pahaliymis. 371482 nin listesi 14.400 euro
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj davinci » 20 Haz 2012, 00:30

serdar08 yazd覺:Ama suan gozumede uyku girmiyor. Ikinci el aldigim tek saatim PAM 386. Bu arada Italyadan aldigim tum saatlerde asagi yukari buna benzer indirimler aliyorum. Italyada IWC ve PD icin listenfiyatindan %25- 27 indirim alip uzerine %18 de vergi iadesi dusulunce fiyatlar o seviyeye ulasiyor. Ya hatali IWC derken konu nereye geldi. Valla uykum kacti.

25 indirim normal gibi geldi bana bu rose gold i癟in ne yapacaklar?
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj sefa » 20 Haz 2012, 00:31

belki saatin kod numaras覺n覺 yanl覺 hat覺rl覺yorsunuzdur 386 deil de baka bieydir
Kullan覺c覺 avatar覺
sefa

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 22:20

Mesaj davinci » 20 Haz 2012, 00:36

Benim s繹ylediklerim dip fiyatlar, 5032 pahal覺 bir saat 癟elik chrono nun birka癟 kat yukar覺s覺, arada rose gold var seven days var vs.. eer 繹zel fiyat yap覺yorsalar rose gold uygundur bencede
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj serdarfb » 20 Haz 2012, 00:36

Drk yazd覺:
serdar08 yazd覺:
Drk yazd覺:%45 indirim ile panerai olmayaca覺ndan 羹phelenmeliydiniz.

Sevgili Drk, ben bu saati senelerdir gorustugum bir dostumdan aldim. Her saniye ulasabilecegim birisi. Kesinlikle sahte olacagina ihtimal vermiyorum. Siz Istanbuldamisiniz ?

Ankaraday覺m, keke durum dediiniz gibi olsa ancak 羹retimi iptal edilmi, piyasaya s羹r羹lmemi bir saatin sat覺l覺yor olmas覺 i癟in sahte se癟eneinden baka bir se癟enek kalm覺yor.

Sefa nin soyledigi gibi bu PAM 386 sohbeti ilginc bir yere gidiyor gercekten. Ya bir derdime cozum bulayim derken nereye geldik.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners