Tolgi06 yazd覺:cbmad yazd覺:cbmad yazd覺:buzz yazd覺:847tl'den ilan覺 bende g繹rd羹m. Ancak o saatin 847TL'ye sat覺lmas覺 pek akla yatm覺yor. Ya danGerfuLL'un dedii gibi kullan覺m覺 ya da b羹y羹k ihtimal hatal覺 fiyat girilmitir.
Burada linki g繹r羹nce ben ald覺m o fiyata.. ama ihtiyac覺m yok asl覺nda ve b羹t癟eyi de fazla at覺覺 m icin sipari i iptal etmeyi d羹羹n羹yorum
Kesin karar veremedim ama almak isteyenler (forum aktif 羹yesi olmak kayd覺yla) bu aksama kadar bana mesaj atarsa imdilik iptal etmeyeyim diyorum..
Hen羹z ilgilenen yok, birden fazla kii ister diye d羹羹nm羹t羹m, talep s覺ras覺na g繹re geldiinde soracakt覺m. iki kii olmaz ise siparisi bu akam 襤ptal edeceim. Ald覺ktan sonra sat覺a koymak istemiyorum.
Hocam babama alm覺t覺m d羹n kargo geldi. Jelatinli vs gayet g羹zeldi, bilekte de beklediimden daha konforlu 癟覺kt覺.
concordet1972 yazd覺:yurt d覺覺 saat f覺rsatlar覺 iyi de u paypal sorunsal覺n覺 癟繹zemiyorum, bakt覺覺m model ve 羹retici honk kong da, paypal kabul ediyor sadece,o da T羹rkiye de m羹mk羹n deil , 癟繹zemiyoruz......
braveagle72 yazd覺:concordet1972 yazd覺:yurt d覺覺 saat f覺rsatlar覺 iyi de u paypal sorunsal覺n覺 癟繹zemiyorum, bakt覺覺m model ve 羹retici honk kong da, paypal kabul ediyor sadece,o da T羹rkiye de m羹mk羹n deil , 癟繹zemiyoruz......
Asl覺nda 癟繹z羹lebilir. 繹yle ki; yurtd覺覺nda bir tan覺d覺覺n覺z var ise paypal e onun adresini girin ve kart覺n覺z覺 tan覺t覺n.Site de ise kargo adresi olarak kendi adresinizi girin ve ayn覺 kart覺n覺z覺 tan覺t覺n. (ayet site paypal adresini art komuyorsa). Ayn覺 ekilde E-bay^den ge癟en aylarda a癟覺k artt覺rma da bir Wostok alm覺t覺m.Sorun yaamad覺m
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 183 misafir
|