concordet1972 yazd覺:braveagle72 yazd覺:Ben direk enpara ile ayn覺 ekilde al覺veriimi yapt覺m. Bir s覺k覺nt覺 olmad覺. Youtube da anlat覺mlar覺 var
Paypal a 襤ngiltere'de ki arkada覺n覺z覺n adresini ve kendi kart bilgilerinizi girin. Paypal dier firmalardan ba覺ms覺z olduu i癟in sorun olmuyor. Ancak sat覺c覺 paypal adresinize yollamak isterse s覺k覺nt覺 olur. al覺veri yapaca覺n覺z siteye kendi adres bilgilerinizi girin 繹demeyi paypal la yap覺n
Paypal ve site ifreleri farkl覺 olsun.
Burada akl覺ma gelmiken belirteyim; aabeyim yurtd覺覺nda ya覺yor. Onun adresini kulland覺m izniyle herhangi bir sorun olmas覺n diye
Bilgilendirme i癟in teekk羹r ederim, son bi sorum olacak, Paypala kendi t羹rk bankam覺(i bankas覺) tan覺mlarken, yurt d覺覺 adresi girerken herhangi bir adres ya da fake adres olsa ne olur, sonu癟ta saat i癟in sat覺c覺n覺n sitesine t羹rkiyede ki adresi mi gircem, yani yurt d覺覺 adresinin doru olmas覺 paypal i癟in mi gerekli?
Daha 繹nce yazd覺覺m gibi Youtube da a癟覺klamal覺 anlat覺m var. 襤lgilenenler bir baks覺n daha faydal覺 olur
Video larda anlat覺lan "ayet y.d覺覺 bir adresiniz yoksa herhangi bir adres girilmesi y繹n羹nde. Otel olur, herhangi bir iyeri olur. Gireceiniz adresin posta kodu da gerekiyor. 繹yle yapabilirsiniz; yurtd覺覺 bir adres bulun internetten. Vpn ile gireceiniz adresin olduu 羹lke 羹zerinden paypala kay覺t yap覺n. Sat覺c覺ya elbette kendi adresinizi vereceksiniz, nas覺l size ulaacak ald覺覺n覺z 羹r羹n?
Akl覺mdayken yazay覺m sonra kimse madur olmas覺n; "Bu t羹r paypal 羹yeliinden bir sorun olur mu?" bilemiyorum. Zir璽 ben al覺veriimi yapt覺m, 羹r羹n羹m geldi, 繹deme sat覺c覺ya iletildi. Bir sorun olmad覺. r羹nde herhangi bir problem olsayd覺, geri iade etmem, deitirmem veya tamire g繹nderseydim ne olurdu bilemiyorum a癟覺kcas覺.