TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj Cct » 08 Eyl 2014, 14:51

Seiko falan konuuyoruz burada ne kalp k覺r覺yorsun ya! :x :lol:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj onatozer » 08 Eyl 2014, 14:56

Bak iste hemen bela 癟ekmeye balad覺 :D :D

Resim

Merak ediyorum bu son karedeki gibi kadran renginde tarih 癟ark覺 hangi modellerde var? 15300 lerde genelde beyaz arkaplanli tarih 癟arklar覺 var :?
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Cct » 08 Eyl 2014, 15:04

Bana Photoshop gibi geldi :roll:

AP dedin mi bende de burada s覺k覺nt覺 bal覺yor :(

Resim

Yeni seride de bu 癟ok fena :geek:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Mesaj Cct » 08 Eyl 2014, 15:08

Bu arada Photoshop falan deilmi. Bildiin 15400 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Mesaj onatozer » 08 Eyl 2014, 15:14

Yeni seri gercekten muhtesem :super: Allah'tan chrono pek tarz覺m degil :)

15400 vs 15300 denince 15300 benim bileime tam oldu, 15400 biraz daha buyuk kald覺. Ama daha yeni daha iyidir mantigi ile de 15400 one geciyor. :roll: ancak saat konusunda mant覺kl覺 karar vermeyi pek beceremiyorum :?
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj BarisFB » 08 Eyl 2014, 17:31

Kadran renginde tarih 癟ark覺 bir tek 15400'lerde var...yeni 15202'de de var tabi ama o zaten bir tek mavi kadran...
15300'ler ve eski 15202'de beyaz tarih 癟ark覺 var :thumbup:

Yeni Offshore'lar覺 ben pek tutmad覺m...seramik pusher ve sapphire case back g羹zel gelimeler ama onun d覺覺nda 1) pusherlar覺n olduu yerin dizayn覺 deiip daha kal覺nlam覺, 2) kay覺lar clasp'ten pin buckle'a d繹nd羹羹 i癟in kal覺nlam覺 ve bu y羹zden eski ROO daha versatile bir saat iken (casual ama formal bile tak覺labilinen) yeni haliye 癟ok spor - tak覺m elbiseyle ya da ceketle pek olmaz 3) Renk kombinasyonlar覺 resimlerde ger癟ektekinden daha iyi duruyor bence

Onat - Fifty fathoms etkisi h覺zl覺 ge癟ti be abi ka覺nt覺 balad覺覺na g繹re :lol: :lol:
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj onatozer » 08 Eyl 2014, 18:01

BarisFB, Blancpain'in etkisi hala sabit, yatarken bile takas覺m geliyor :D Ancak FF malesef her ortama her k覺yafete uygun degil, baar覺s覺z kay覺 denemelerinden sonra da orjinal kay覺s覺nda sabit kalmaya karar verdim. :)

Koleksiyonda ciddi bir formal saat eksiklii hisseder oldum. Yaz aylar覺nda cok eksiklii hissetmesem de ceket ile kullan覺lacak saat eksiklii ister istemez basgosterdi :? Blancpain ve Cartier cok kal覺n ve iri kal覺yor. Tudor ise her daim her k覺yafet ile 覺k durmuyor. Cartier'i cok sevmeme ragmen bir Royal Oak icin Tudor ile birlikte feda edilebilir duruyor. Reverso da bir yandan dress watch ihtiyac覺na derman olur gibi geliyor :roll:

Diger yandan AP Diver da her ihtiyaca cevap verebilecek bir saat. Hem metal bilezik ile kullan覺labilir, hem rubber hem de degisik deri kay覺lar ile tek saat bile olabilir.

K覺saca kafam karman corman ki AP almaya 癟覺k覺p manifoldlu ahin al覺p eve d繹nebilirim :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj BarisFB » 08 Eyl 2014, 18:24

OnatOzer yazd覺:BarisFB, Blancpain'in etkisi hala sabit, yatarken bile takas覺m geliyor :D Ancak FF malesef her ortama her k覺yafete uygun degil, baar覺s覺z kay覺 denemelerinden sonra da orjinal kay覺s覺nda sabit kalmaya karar verdim. :)

Koleksiyonda ciddi bir formal saat eksiklii hisseder oldum. Yaz aylar覺nda cok eksiklii hissetmesem de ceket ile kullan覺lacak saat eksiklii ister istemez basgosterdi :? Blancpain ve Cartier cok kal覺n ve iri kal覺yor. Tudor ise her daim her k覺yafet ile 覺k durmuyor. Cartier'i cok sevmeme ragmen bir Royal Oak icin Tudor ile birlikte feda edilebilir duruyor. Reverso da bir yandan dress watch ihtiyac覺na derman olur gibi geliyor :roll:

Diger yandan AP Diver da her ihtiyaca cevap verebilecek bir saat. Hem metal bilezik ile kullan覺labilir, hem rubber hem de degisik deri kay覺lar ile tek saat bile olabilir.

K覺saca kafam karman corman ki AP almaya 癟覺k覺p manifoldlu ahin al覺p eve d繹nebilirim :lol:

Abi illa bana bi saat sat diyosun gibi geldi :lol: :lol:

ROO ve Diver kesinlikle senin derdine derman olmaz abi tecr羹bemle sabit :thumbup: Bi kere FF'ten de Cartier'den de daha kal覺n, g繹mlei ge癟tim ceket 羹st羹ne toplan覺o bazen...bence kullan覺m alan覺 olarak senin mevcut saatlerle 癟ok overlap var

Reverso'yu ben 癟ok severek kullan覺yorum...hele Duo format覺nda kay覺 deitir / y羹z羹n羹 deitir 4 saat gibi oluyo m羹barek. Burda biraz tarafl覺 olabilirim ama en g羹zel "nispeten affordable" dress watch olduunu d羹羹n羹yorum ve fiyat / ald覺覺n deer oran覺 ger癟ekten 癟ok y羹ksek :thumbup: :thumbup:

Royal Oak al覺caksan 15300 veya Jumbo'dur....bence Jumbo 癟ok 繹zel bir saat ger癟ekten, niye hala almad覺n dersen benim kollar kaptan maara adam覺 modunda olduu i癟in o kadar ince saat iyi durur mu hala ikna edemedim kendimi :lol: :lol: :lol:

Reverso ise her koleskiyonda bulunmas覺 gereken bir saat bence ve Duolar USD10,000 civar覺na al覺nabiliyor - bence en mant覺kl覺 secim :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: scarbo ve 185 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners