Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
worldtime » 18 Tem 2019, 12:13
tfırtına yazdı:worldtime yazdı:https://www.jomashop.com/ saat almak istiyorum önceden bu adresten saat almış olan veya bilgisi olan yardım edebilir mi
Üç ay kadar önce otomatik bir Tissot aldım Jomashop 'dan. Kargonun ulaşması 10 gün kadar sürdü. Yurt içinden alış-veriş yapar gibi kredi kartıyla aldım. Kargo gelince de vergisini ödedim. Hiç bir sorun olmadı. Bütün bunlar Berat damat açıklama yapmadan önceydi. Şimdi ne olur ? Meçhul...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkür ederim
-

worldtime
-
worldtime » 18 Tem 2019, 12:15
dogodenizli yazdı:SEmre yazdı:Satıl al tuşuna mı basalım nasıl bir yardım?
Bu nasıl bir tavır,nasıl bir üslup?
Beyefendi düzgün bir şekilde sadece bir soru sormuş ve bilgi vermemizi rica etmiş.
teşekkürler nezaketiniz için
-

worldtime
-
Mandos » 20 Tem 2019, 18:55
Mandos yazdı:Herkes dertli, herkes telaşlı. Bekleyelim yapacak bir şey yok
asuspc DHL ile gönderildi onlarda öyle bir şey yok diye biliyorum

Benim paket cuma giriş yaptı hemen bir kaç saat sonra gümrükten geçti. Şu an Başakşehir-Arnavutköy dolanıyor. Pazartesi ya da salı elime gelir diye bekliyorum takipteyim.

-

Mandos
-
tfırtına » 21 Tem 2019, 00:35
asuspc yazdı:tfırtına yazdı:worldtime yazdı:https://www.jomashop.com/ saat almak istiyorum önceden bu adresten saat almış olan veya bilgisi olan yardım edebilir mi
Üç ay kadar önce otomatik bir Tissot aldım Jomashop 'dan. Kargonun ulaşması 10 gün kadar sürdü. Yurt içinden alış-veriş yapar gibi kredi kartıyla aldım. Kargo gelince de vergisini ödedim. Hiç bir sorun olmadı. Bütün bunlar Berat damat açıklama yapmadan önceydi. Şimdi ne olur ? Meçhul...
Yine aynı sistem sadece fedex ile gelirse vergiyi bankadan ödemeden getirmiyorlar
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DHL getirip PTT' ye teslim etmişti kargoyu. Vergiyide onlar aliyor. Yurt dışından gelen ürünleri PTT kargo teslim ediyor artık sanırım.
-

tfırtına
-
tfırtına » 21 Tem 2019, 00:35
worldtime yazdı:tfırtına yazdı:worldtime yazdı:https://www.jomashop.com/ saat almak istiyorum önceden bu adresten saat almış olan veya bilgisi olan yardım edebilir mi
vergisi ne kadar çıktı peki
% 20 çıktı hocam.
-

tfırtına
-
tfırtına » 21 Tem 2019, 00:40
worldtime yazdı:dogodenizli yazdı:SEmre yazdı:Satıl al tuşuna mı basalım nasıl bir yardım?
Bu nasıl bir tavır,nasıl bir üslup?
Beyefendi düzgün bir şekilde sadece bir soru sormuş ve bilgi vermemizi rica etmiş.
teşekkürler nezaketiniz için
Rica ederim, istediğiniz ürünü bulduysanız çekinmeden alın derim.
-

tfırtına
-
ÜmitYüksel » 21 Tem 2019, 01:02
tfırtına yazdı:asuspc yazdı:tfırtına yazdı:worldtime yazdı:https://www.jomashop.com/ saat almak istiyorum önceden bu adresten saat almış olan veya bilgisi olan yardım edebilir mi
Yine aynı sistem sadece fedex ile gelirse vergiyi bankadan ödemeden getirmiyorlar
DHL getirip PTT' ye teslim etmişti kargoyu. Vergiyide onlar aliyor. Yurt dışından gelen ürünleri PTT kargo teslim ediyor artık sanırım.
Evet PTT ile geliyor ama geçen hafta almanyadan gelen ürünüm fedex ile gönderildi ürün bana TNT kargo tarafından teslim edildi ve vergiyi de bankadan eft yaptım
-

ÜmitYüksel
-
slhgzl » 21 Tem 2019, 10:47
Amazon.com dan alınan ürünlerde vergi ödediğimiz miktarın içinde mi?
Civil Engineer
-

slhgzl
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mefistofeles, yaman20 ve 74 misafir