Bu saat benim i癟in 癟ok 繹zeldir. Daha saatlerle pek ilgim alakam yokken Antalya p覺rlant maazas覺n覺n vitrininde bu Franck Muller'i g繹rm羹t羹m. O gazla saati almak i癟in i癟eri girmitim. Bu kadar m羹kkemmel bir saat olamaz demitim ki o zamanlar tabi Franck kim Muller ne hepsinden bir haberim maximum 2-3 bin tl fiyat verirler bi ekilde ailemide ikna eder al覺r覺m kafas覺nday覺m. Bunlar esnas覺nda da lise 2 ye gidiyordum ama 繹ylede bir durum var. arp覺p b繹ld羹ler CHF kar覺l覺覺n覺 TL olarak 35 bin TL gibi bir fiyat 癟覺kt覺 liste fiyat覺. O zamandan beri saat hastal覺覺 var bende.

2 numara Rolex olmazsa olmaz. Submarine de kafam覺 癟ok kurcalayan bir model ama submarineden se Blancpain Fifty Fathoms daha bir ho geliyor 繹zellikle kay覺覺 癟ok g羹zel. O y羹zden Rolex olacaksa Batman olacak.

3 Numara u an sahip olduum Ulysse Nardin'den 2 mm daha k羹癟羹k olmas覺na ramen 癟ok beendiim internette ararkende Bond'un 癟ektii resimlere denk geldiim Savarona

Son olarak koyaca覺m 2 saat aras覺nda ufak bir karars覺zl覺k s繹z konusu. Diver internette g繹rd羹羹m ve forumda incelemelerini okuduum kadar覺yla 癟ok houma gitti ama canl覺 inceleyemedim. Dier yandan 繹b羹r modeli koluma da tak覺p baya beenmitim. Denerken Volcano ile kar覺lat覺rma ans覺mda olmutu. Volcanodan kat be kat daha g羹zel geldi nedense deri kordon sevmememden 繹t羹r羹 olabilir tabi.