TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj BarisFB » 28 Oca 2015, 18:44

OnatOzer yazd覺:Resim

Nereden nas覺l girdi kan覺ma bilmiyorum, ince ince bak覺n覺yorum :roll: :oops:

Abi hi癟 ac覺ma buna bence :lol: :lol: Panerai fanatii hi癟 deilim ama en sevdiim "normal" modeli tart覺mas覺z (normal Bronzo falan harici demek :lol: )

Siyah kay覺la ayr覺 g羹zel, kahve kay覺la ayr覺 g羹zel :thumbup: :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj BarisFB » 28 Oca 2015, 18:55

Cct yazd覺:襤lla s覺f覺r olsun + Efsanevi Royal Oak'u kullanmak istiyorum, Jumbo pahal覺 geliyor ama ayn覺 g繹rsellii kolumda istiyorum

:lol: :thumbup: :lol:

Ya sen ceket g繹mlek tak覺lan adams覺n tabiki olmaz sana. Ben 繹yle miyim? Ayr覺ca jumbo 癟ok k羹癟羹k bana. Hem bileime hemde c羹sseme k羹癟羹k :)

Fiyata hi癟 deinmedim fark覺ndaysan :)

Cct, Onat'a kat覺l覺yorum. Daha 繹nce baka bi bal覺kta 15202'in tek rakibi 15300 demitim. 15400 ayn覺 g繹rsellik deil ger癟ekten.
Eer benzer g繹rsellik isteniyorsa 15300, yok k羹癟羹k geliyor diyorsan daha kal覺n olan 39mm chrono al覺n覺r - $12K dolara falan bulunuorki s覺f覺r 15400 fiyat覺ndan hesapl覺.

5712'nin asimetrisi benimde asab覺m覺 bozuyor ama 5711 ile aras覺nda az fiyat fark覺 var ve daha bulunabilir. O y羹zden o paraya time only 5711 alaca覺na 5-6 daha ver moonphaseli power reserveli saat al mant覺覺da 癟ok yanl覺 deil. Bir noktada ikinci bir Nautilus eklemek istiyorum ama 2016 Nautilus'un 40. y覺l覺 olduu i癟in aynen AP'nin 2012'de yapt覺覺 gibi ciddi gelimeler olacakt覺r. O y羹zden Nautilus almak i癟in 2015 doru sene deil sanki :thumbup:

Ben art覺k ikinci ele olduk癟a ikna oldum, 繹zellikle Lange i癟in. Lange'nin tek s覺k覺nt覺s覺 癟elik yapmamas覺. Renkli alt覺n sevmiyorum 癟ok, ve saati 癟ok klasik yap覺p spor kullan覺mdan uzaklat覺r覺yor. 襤yice dress watch oluyor yani. Beyaz alt覺na da para vermek koyuyor, 癟elik gibi g繹r羹n羹yor, daha yumuak, daha kolay eziliyor, bi de daha pahal覺 yani :shock: Platin'in en az覺ndan sertlik faydas覺 var :thumbup:

15202 癟ok mant覺kl覺 ama 癟elik bilezik 3 saatim olmayaca覺 i癟in herhangi bir Royal Oak al覺m覺, bilezikli Nautilus opsiyonunu kapar benim i癟in. Asl覺nda 15202 ve sonras覺nda bulunursa Lange 1'le j羹bilemi yapabilirim :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Mesaj onatozer » 28 Oca 2015, 19:00

BarisFB; 292,339 ile birlikte benim de favorilerimden. Zaten PAM 380 kullanm覺t覺m, bu aralar ona 繹zlem duymaya basladim, ama ayni saati tekrar almak istemiyorum, 癟elikin tad覺na bakt覺k bir de composite'in tad覺na bakal覺m diyorum :champ: diger bir alternatif de PAM 512; o da dreeswatch olabilecek standartta bir PAM olmas覺yla kalbimi caliyor. Yak覺n zamanda duble a癟覺l覺 yapabilirim :twisted: Resim
Senin ilac覺n bence 癟ok net, b羹y羹k yaz覺yorum ki dikkat 癟eksin; ROYAL OAK JUMBO 15202 g繹rsel destei mesaj覺n devam覺nda. :lol: :D :champ:

Cct; 羹enmedim bilegindeki pozu buldum. Bu 繹l癟羹lere k羹癟羹k diyemezsin, dedirtmem :twisted: Resim
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Cct » 28 Oca 2015, 19:22

Arabaday覺m imdi eve gidince uzun uzun yazaca覺m size :D
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj BarisFB » 28 Oca 2015, 19:24

Benden de g繹rsel destek gelsin...15400'e 癟ok bakt覺m ettim...sorun s覺rf b羹y羹k durmas覺 deil, ama bileziide geni olduu i癟in san覺r覺m, bilekte k羹tle ta覺yomuun gibi duruyor. Hatta iddia ediyorum Offshore'dan daha b羹y羹k duruyor vallahi :lol:

Resim
Resim

Walla bu daha makul kald覺 yan覺nda :lol: :lol: :lol:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Mesaj onatozer » 28 Oca 2015, 19:36

15400 羹n b羹y羹k durmas覺n覺n bir sebebi de kadran覺n 癟ok b羹y羹k ve bo olmas覺. Ornek vermek gerekirse Tamamen optik yan覺lg覺 ama Royal Oak Chrono kolda bu derece b羹y羹k durmuyor.
Resim
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj BarisFB » 28 Oca 2015, 19:41

Onat kat覺l覺yorum, bir de chrono d羹meleri falan olunca daha spor olduu i癟in sanki b羹y羹k durmas覺 daha kabul edilebilirmi gibi oluyor :thumbup:

Senin resimde siyah kadran olmas覺n覺n da etkisi var ama...bende beyaz kadranl覺s覺 da baya nal gibi oldu :lol: :lol: :lol:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Mesaj Bg17 » 28 Oca 2015, 19:50

BarisFB yazd覺:Onat kat覺l覺yorum, bir de chrono d羹meleri falan olunca daha spor olduu i癟in sanki b羹y羹k durmas覺 daha kabul edilebilirmi gibi oluyor :thumbup:

Senin resimde siyah kadran olmas覺n覺n da etkisi var ama...bende beyaz kadranl覺s覺 da baya nal gibi oldu :lol: :lol: :lol:

Resim

Baris aslinda guzel durmus sende.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kalbaysali ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners