Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Ya覺m覺zdan gen癟 bir saat ama akl覺mdan 癟覺km覺yor. ETA-Valjoux 7750 Kalibre, 28800 ah, 44 mm, siyah PVD kaplama. Koluma takt覺m, 癟覺kard覺m, d羹kkandan 癟覺kt覺m. Sanki iki g羹nd羹r hala kolumda gibi.
VICTORINOX Swiss Army Alpnach Black Ice Chronograph
toruntaybora yazd覺:Ya覺m覺zdan gen癟 bir saat ama akl覺mdan 癟覺km覺yor. ETA-Valjoux 7750 Kalibre, 28800 ah, 44 mm, siyah PVD kaplama. Koluma takt覺m, 癟覺kard覺m, d羹kkandan 癟覺kt覺m. Sanki iki g羹nd羹r hala kolumda gibi.
VICTORINOX Swiss Army Alpnach Black Ice Chronograph
Sanki Victorinox deilde baka butik spor saat 羹reten bir markan覺n modeli gibi deil mi?
Beni de 癟arpm覺t覺 bu model bir ara
+
Ya覺n覺zda bir ey yok. Babam sizden 10 ya b羹y羹k ve Bronze Ancon Sea-Shadow kullan覺yor
Evet 7s serisini 羹r羹n gam覺nda biraz daha az kullansalar art覺k daha iyi olabilir bence de. Tamam 7s de 羹retimde en uzun kalan mekanizmalardan biri olmas覺yla falan ayr覺 bir efsane, tamamen terketsinler demiyorum ama mesela sadece kadran覺na 5 yazd覺klar覺 saatlerde kullanabilirler 7s serisini. f/p oran覺yla Seiko ve saat severler i癟in hala 繹nemli bir deer olarak g繹r羹yorum 7s i ama bu seriye 4r yak覺覺rm覺 ger癟ekten.