TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

Mesaj dismira » 20 Oca 2012, 17:58

Tamam teekk羹r ederim :) :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
dismira

Kay覺t: 15 Tem 2011, 12:00

Mesaj Emre » 22 Oca 2012, 11:03

dismira yazd覺:Emre08 P覺rlant kurumsal bir firma bir maazas覺nda yaanan personel hatas覺ndan dolay覺 firmay覺 gereksiz yorumlara sokman覺z hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kiilerle payla覺rsan覺z yard覺mc覺 olucaklard覺r. www.pirlant.com Merkez bursay覺 aray覺p ikayetinizi belirtmeniz daha uygun.

dismira, forumlar覺n var olu ama癟lar覺ndan birisi de t羹keticiyi bilin癟lendirmektir. Her kurumsal firmada olduu gibi P覺rlant 羹zerinde de kamuoyu bask覺s覺 olmas覺 doald覺r. B羹y羹k firmalar bu bask覺n覺n 羹stesinden gelebildikleri kadar baar覺l覺lard覺r. Burada aa覺lay覺c覺 veya k羹癟羹mseyici bir ey yaz覺lmam覺t覺r. Bir ka癟 farkl覺 saat sat覺l覺rken yap覺lan hataya dikkat 癟ekilmitir ve t羹keticilerin saatlerini al覺rken sat覺 temsilcisinden daha 繹zenli davranmalar覺n覺 istemelerine dikkat 癟ekilmitir. Olay yaln覺zca Bursa'da deil 襤stanbul'da da yaanm覺t覺r. Bu hususta bizim yapt覺覺m覺z uyar覺 a癟覺s覺ndan d羹羹n羹rsek, burada ne m羹teriler i癟in, ne de P覺rlant i癟in olumsuz bir durum s繹z konusu deildir.

Ayr覺ca P覺rlant malesef JLC ve IWC gibi vitrinlerinin 羹st seviye 羹r羹nlerinin bayiliklerini kaybetmitir. Askerde olduumdan son durumu takip edemiyorum ama bu kadar yayg覺n ubeleri olan bir firman覺n benzer bayiliklerinin geri gelmesini temenni ederiz.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj mrhappy » 22 Oca 2012, 16:41

P覺rlant hakk覺nda benim de karalamak istediim baz覺 eyler var.襤im dolay覺s覺yla l羹ks t羹ketime hizmet eden her maaza ilgi alan覺mdad覺r ve vitrinlerini,maaza konseptini ve personelini g繹zlemlerim vakit bulduk癟a.Ge癟tiimiz g羹nlerde Kanyon'da maazalar覺 gezerken ve bir nevi y覺lba覺 nedeniyle fiyat arat覺rmas覺 yaparken P覺rlant'ta 癟al覺an arkadaslar覺n (Tevfik Ayd覺n maazas覺ndada ayn覺 durumla kar覺lat覺m) ya olarak orta ve 羹zeri olmas覺 haliyle deneyimli sat覺 elemanlar覺 olduklar覺n覺 d羹羹nd羹r羹yor fakat hi癟te 繹yle deil san覺r覺m.Cartier Roadster modeli i癟in ald覺g覺m yanl覺 bilgiler ve fiyat 羹zerinde ayak羹st羹 yap覺lan %40 indirim (hen羹z masaya oturmadan).Bunun yan覺nda Ball markas覺n覺 Cartier'in i癟inde bulunduu segmente yak覺n g繹stermeye 癟al覺mas覺 benim maazada daha fazla vakit katbetmemem gerektiini d羹羹nd羹rd羹 ve 癟覺kt覺m oradan.

Tevfik Ayd覺n ise Omega i癟in sorduum bir modelde (Seamaster Aqua Terra ) bana markan覺n istedikleri modelleri g繹ndermediini T羹rkiye haklar覺n覺 elinde bulunduran irketin taleplerine yan覺t veremediini anlatarak bir nevi "acemi" davrand覺 bir sat覺 eleman覺 olarak.

Sonu癟 olarak ortak d羹羹ncemiz olduguna inand覺覺m 羹lkemizdeki sat覺 elemanlar覺n yetersizlii ve iverenlerin 癟al覺anlar覺na yeterli eitimi salamamas覺 durumu bu noktaya getiriyor.
Da癟kal覺..
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhappy

Ya: 39
Kay覺t: 06 Au 2011, 13:16

Mesaj whiskey » 22 Oca 2012, 20:07

mrhappy yazd覺:Sonu癟 olarak ortak d羹羹ncemiz olduguna inand覺覺m 羹lkemizdeki sat覺 elemanlar覺n yetersizlii ve iverenlerin 癟al覺anlar覺na yeterli eitimi salamamas覺 durumu bu noktaya getiriyor.

Size tamamen kat覺l覺yorum, 繹zellikle de 癟al覺anlara yeterli eitimin salanmamas覺 konusunda.
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj buTa » 22 Oca 2012, 20:33

mrhappy yazd覺:Tevfik Ayd覺n ise Omega i癟in sorduum bir modelde (Seamaster Aqua Terra ) bana markan覺n istedikleri modelleri g繹ndermediini T羹rkiye haklar覺n覺 elinde bulunduran irketin taleplerine yan覺t veremediini anlatarak bir nevi "acemi" davrand覺 bir sat覺 eleman覺 olarak.

mrhappy merhaba; Omega konusunda buna benzer bir durumu 癟ok baka bir saat maazas覺ndan da duymutum, doru olma olas覺l覺覺 var san覺r覺m. :(
Kullan覺c覺 avatar覺
buTa

Ya: 49
Kay覺t: 08 Eyl 2011, 23:23

Mesaj mrhappy » 22 Oca 2012, 22:39

Doru olma olas覺l覺覺 y羹ksek olabilir yaln覺z ben model i癟in indirim al覺yorum ve birka癟 farkl覺 noktada ald覺g覺m fiyatlar覺 k覺yasl覺yorum 癟al覺an kiiye (ki fiyat farkl覺l覺覺 olduk癟a y羹ksek) bana kar覺 savunduu d羹羹nce marka haklar覺n覺 elinde bulunduran irketin olumsuz politikas覺 :? Yani nas覺l bir alaka kurup bunu al覺c覺ya dert yanar gibi anlat覺rs覺n覺z ki ? :) "Acemi" tav覺rdan kast覺m buydu.
Da癟kal覺..
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhappy

Ya: 39
Kay覺t: 06 Au 2011, 13:16

Mesaj buTa » 22 Oca 2012, 22:56

Anlad覺m , pardon ;) Hakl覺s覺n覺z. :?
Kullan覺c覺 avatar覺
buTa

Ya: 49
Kay覺t: 08 Eyl 2011, 23:23

Mesaj mucadeleci » 23 Oca 2012, 18:57

Saat maazalar覺ndaki Sat覺 sorumlusu arkadalar覺n Saatler hakk覺ndaki bilgisizliinden ziyade yine Saatlere olan ilgisizlii daha vahim bir konu, ben 襤zmir in en l羹ks saatlerinin sat覺ld覺覺 maazalardan birisinin sat覺 sorumlusu ile teknik serviste kar覺lat覺m sohbet etmeye balad覺k saatler hakk覺nda teknik konulara girdik bir iki basit konu konutuk, ben ona bir ey sordum bana "yaa asl覺nda benim saatlerle hi癟 alakam yok, pek ilgilenmiyorum" demesi beni dehete d羹羹rm羹t羹 kald覺 ki konuman覺n buras覺na kadar teknik anlamdaki bilgisizlii aikar ortaya 癟覺km覺t覺, ben y覺llarca reklam sekt繹r羹nde sat覺 pazarlama yapt覺m ve 癟al覺t覺覺m firmalar覺n (m羹terilerimin) faaliyet g繹sterdikleri alanlarda en az 8-10 saat arat覺rma yapm覺覺md覺r, kald覺 ki bir saat sat覺c覺s覺n覺n saatlere olan ilgisizlii... maalesef 羹z羹c羹, en az覺ndan teknik anlamda y羹ksek seviyede saat satan firmalar (maazalar) sat覺 sorumlusu se癟iminde yada eitiminde hassas davransalar durum daha g羹zel noktalara gelebilir.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: comtec, therapeute ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners