Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Terasus saat benimde ilgimi 癟ekti..Kolunuzda bilboard taki fotoraf覺ndan daha g羹zel durmu.Ama malzeme kalitesi k繹t羹 demisiniz ona diyebileceim bir ey yok..Renk kombinasyonu 癟ok g羹zel g繹r羹n羹yor..
B覺rak inceldii yerden kopsun..! G羹n gelir en salam yerinden kopar.Can覺n Yanar..
Utabev, dorusu evde fotoraflara tekrar bak覺nca yine g繹z羹me fena gelmedi yak覺覺kl覺l覺覺, fotoraflardan beeniyorum ama malzeme kalitesi ger癟ekten vasatt覺, almama karar覺mdaki en 繹nemli etken de bu oldu.
Merhaba, Son bir haftad覺r akl覺mda s覺kl覺kla "hangi cep saati?" sorusu var. Arkada覺ma yag羹n羹 i癟in bir cep saati almak istiyorum. Saat d羹k羹nl羹羹 yada antika merak覺 yoktur ancak retro tabir edilen eski eyleri sever. Dedenin kulland覺覺 ve imdi nerede olduu bilinmeyen bir cep saati an覺s覺 var 癟ocukluktan gelen... 30 lu yalar覺nda imdi... Belki onun da torunlar覺n覺n an覺lar覺n覺 s羹sler diye bi cep saati olsun istiyorum. Nacar var sanki kalitesi bilinen http://www.nacar.com.tr/saat/aksesuar/c ... /1/86.aspx (bunlar da modelleri)... Bir bilene dan覺mak gerek derler ya sizlerin fikirlerinizi alay覺m istedim. Hem marka hem de model konusunda 繹nerileriniz olur mu?