TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj necati » 17 Nis 2015, 13:21

efendisiz yazd覺:u se癟imi hay覺rl覺s覺yla atlat覺rsak Zenith tourbillion :)

Zafer! Sen misin :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj onatozer » 17 Nis 2015, 13:40

kilimanjaro yazd覺:Onat , bana s繹ylenen model hangisiydi hat覺rlam覺yorum ama 40.000 edeceinden emin olamad覺m.Ger癟i 繹nceki sayfadaki fotoyu san覺r覺m Rotap ta 癟ekmitim.

Rotap'da liste fiyat覺 ben al覺rken 15.000 CHF nin 羹st羹ndeydi, o nedenle yurtdisina y繹neldim. Ayr覺ca payla覺lan fotoraf katalogdan bir kare ancak ilk Fifty Fathoms'lardan yani G羹ncel sat覺lan bir model degil. Ancak ayni model S覺f覺r olarak sat覺lsa benim de tercihim g羹ncel versiyon degil fotoraftaki olurdu. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Bg17 » 17 Nis 2015, 14:28

OnatOzer yazd覺:Rolex fan覺 say覺lmam ama bu Civil Civil bezelli guzel kalbimi cok derinden 癟ald覺 :super:
Uzun zamand覺r bir saati koluma takt覺覺mda hissetmediim heyecan覺 uyand覺rd覺. zellikle bezeldeki mavinin tonu muazzam. Beyaz Altin olmas覺n覺n yaratt覺覺 a覺rl覺k hissi dezavantaj olmak yerine bilekte daha tok bir his uyand覺rm覺. Tabi bu tok his fiyat etiketine de yans覺m覺 :( :(
Resim

Pm rolexler arasinda 116509 ile en beraber en begendigim iki saatden biri saat. Ama fiyati cok ama cok abarti. Yani hele beyaz altin daytona ile fiyat farkini anlayamiyorum. Bu yil cok bekledim pepsi olmasa bile coke bezel gmt cikar diye ama olmadi. Bir kac yila muhakkak cikacak.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj onatozer » 17 Nis 2015, 16:25

Bg17, ayni temenni ile y覺llarca mavi sub bekledim, art覺k beyaz Altin modellerin 癟elik olarak 癟覺kaca覺na inanc覺m覺 kaybettim :(
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj Bond » 17 Nis 2015, 16:45

Onat mavi Sub 癟覺kmaz elbette ancak coke bezel 癟覺kar bence sab覺rl覺 olmak laz覺m :D Batman al boyayal覺m bezeli k覺rm覺z覺 oje ile :lol:

Baar bence Pepsi GMT fiyatlar覺 yayg覺nla覺nca s覺f覺r al覺mlarda daha uygun seviyeye gelebilir :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj onatozer » 17 Nis 2015, 17:19

Pepsi gmt nin uygun olma fiyat覺 Maksimum 癟elik olan覺n iki kat覺 Olmal覺... Su anda 4 kat覺ndan fazla :evil: yani %60 dan fazla indirim almak Laz覺m ki bir Rolex i癟in bu indirim orani imkans覺za yak覺n. :(
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Mesaj Bg17 » 17 Nis 2015, 17:22

Bond yazd覺:Onat mavi Sub 癟覺kmaz elbette ancak coke bezel 癟覺kar bence sab覺rl覺 olmak laz覺m :D Batman al boyayal覺m bezeli k覺rm覺z覺 oje ile :lol:

Baar bence Pepsi GMT fiyatlar覺 yayg覺nla覺nca s覺f覺r al覺mlarda daha uygun seviyeye gelebilir :roll:

Bende ayni sekilde dusunuyorum. Celik Pepsi beklemek buyuk bir hayal.

Ama coke eninde sonunda cikacak. Rolex kn bezelde kirmizi seramik uygulamasi icin yaptigi yatirim korkunc duzeyde, bunu son derece dusuk satis rakamina sahip bir saatde harcamak istemeyecektir. Aslinda diger beyaz altin rolexlerle fiyat farki da burdan geliyor.

Mavi sub beklemek hayal, cunku o bir signiture product. Gmt den farkli baska bir ornegi yok. Bir ust lig de bende varim deme urunu. Ama gmt oole degil, olmamali.

Bu arada rolexlerin orjinalligini bozmama taraftariyim. Bir donem cok severek kullandigim daytona bile batmaya baslamisti. Factory setting rulz diyorum.

Oje olayi ayri, onu deneyimlemek lazim, patron sen bi boyasana, gorelim. Belki sektore kelime anlamiyla renk getiririz....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Cct » 17 Nis 2015, 18:10

OnatOzer yazd覺:Rolex fan覺 say覺lmam ama bu Civil Civil bezelli guzel kalbimi cok derinden 癟ald覺 :super:
Uzun zamand覺r bir saati koluma takt覺覺mda hissetmediim heyecan覺 uyand覺rd覺. zellikle bezeldeki mavinin tonu muazzam. Beyaz Altin olmas覺n覺n yaratt覺覺 a覺rl覺k hissi dezavantaj olmak yerine bilekte daha tok bir his uyand覺rm覺. Tabi bu tok his fiyat etiketine de yans覺m覺 :( :(
Resim

Bence 5 para etmez :x

Rolex'in tarihi ark kurnazl覺覺 oldu bu model.. Sen git 癟elik olarak mehur olmu bir saati beyaz alt覺n yap覺p 100K TL seviyesinde sat覺a 癟覺kart :evil:

Yok efendim k覺rm覺z覺 seramik bezelin yat覺r覺m覺 bilmemne.. Ne kadar zor olabilir ki? Yok mu yani hi癟 k覺rm覺z覺 seramik? Nescafe fincanlar覺 k覺rm覺z覺 ite! :x :lol:

Ne modeli ne mekanizmas覺 ne de 癟ok g羹zel olsada duruu bu paralar asla etmez.

Var m覺 hi癟 jelatinsiz fotoraf覺? Yok.

Instagram'da orada burada ne kadar abuk subuk saat varsa hepsinin kullan覺c覺s覺n覺, fotoraf覺n覺 bulabiliyoruz. Ka癟 tane yeni Pepsi kullan覺c覺s覺, fotoraf覺 g繹rd羹n羹z imdiye kadar? Jelatinli, etiketli bayinin 繹n羹nde arabayla foto 癟ekilmeler hep..

(ok dolmuum)
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners