TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj kilimanjaro » 17 Nis 2015, 19:05

Bg17 yazd覺:
kilimanjaro yazd覺:En sonunda bana submariner ald覺r覺p , 癟akma bir nickle a癟覺l覺 yapt覺racaks覺n覺z :lol:

Rolex Alim Sureci
1) saatlere ilgim var ama hayatta rolex almam, kro saati,
2) ya aslinda bu firma sadece isim degil galiba ama herkeste var, uzaktan guzel duruyo
3) aslinda yilda 1 milyon saati yapip satiyor, bende begendim ama o kadar laf ettik, simdi kendimle celisecegim, biraz daha direniyim
4) ulan iyiki aldim, cok mutluyum, bi tane daha mi alsam.

Merak etme nerdeyse herkes ayni yoldan geciyor, ayiplamiyoruz.. Cok normal...

Tamam Baar :thumbup: u yeni mekanizma gelince mi alsam :D
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Clk » 18 Nis 2015, 07:08

serhat200 yazd覺:
OnatOzer yazd覺:
serhat200 yazd覺:Ge癟en hafta bende bu saati denedim. Ve 癟ok beendim full alt覺n olmasa kesin al覺rd覺m. Hatta 癟elik GMT al覺p bezelini deitirsem mi diye de d羹羹nd羹m :D

Abi ayn覺s覺n覺 ben de d羹羹nd羹m ama arat覺rmalar覺ma g繹re bezel ve insert de farkl覺l覺k varm覺. Ayr覺ca temini pek kolay olmayacakt覺r diye d羹羹n羹yorum. Bezel d覺覺nda gmt kolunun da bulunmas覺 gerekiyor. Temin edilirse ufak bir i癟ilik ile oturtulabilir belki. Bu konuda arat覺rmalar覺m devam ediyor. :twisted: :champ:

Vay uyan覺k Rolex vayy :evil: Peki bu saati al覺p bileziini satsak ka癟 para eder acep :lol: :lol:

OnatOzer yazd覺:Serhat200; bilezik tahminimce bir oyster perpetual eder :lol:

O bilezigin fiyati 7000 Euro plus! Kisacasi Submariner diyelim :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj hakan1970 » 18 Nis 2015, 11:09

Bezeldeki k覺rm覺z覺 ve mavi tonu , efsane modelinkilerden farkl覺 gibi. Eskilerde sanki renkler daha canl覺 , daha g羹zel.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj onatozer » 18 Nis 2015, 12:37

Hakan1970, canl覺 g繹rmeden karar覺m benim de ayni ekildeydi ama yeni versiyonun rengi Bakalit bezellerden beri g繹rdugum en iyi bezel. Renk kombinasyonu ve tonu harika. BLNR Batman ile Yanyana uzun uzun bakt覺m ve Pepsi adeta baska bir boyutta
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj hakan1970 » 18 Nis 2015, 15:47

Onat :thumbup: sen 繹yle diyorsan dorudur. Canl覺 g繹rmek laz覺m.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj MertYe » 18 Nis 2015, 17:17

evirme ilemi pepsi bezel GMT i癟in nas覺l olur bilemiyorum ama Chrono24'te sat覺l覺k olan bir tane 116619 White Gold blue submariner g繹r羹n羹ml羹 116610 ln var. Anlat覺覺m biraz doan g繹r羹n羹ml羹 ahin tad覺nda oldu ama anlatmak istediimi anlad覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum :lol: .

Normal siyah bezel date submariner dan 癟elik kasaya mavi kadran ve bezel uygulamas覺 yapm覺lar. Ekstra GMT kolunun olmay覺覺 da burada avantaj olmu muhtemelen bide onu 癟evirmeye uramak zorunda kalmam覺lar. Orta linkleri de parlak hale getirmiler orjinaline sad覺k kalmak amac覺yla. Bunun i癟in ya 繹zel polisajlam覺lar ya da direk bir GMT kordonu tak覺p ge癟miler.

https://www.chrono24.com.tr/rolex/subma ... 188130.htm

Fiyat olaraksa 8500 Euro yazm覺lar
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Bg17 » 18 Nis 2015, 17:30

MertYe yazd覺:evirme ilemi pepsi bezel GMT i癟in nas覺l olur bilemiyorum ama Chrono24'te sat覺l覺k olan bir tane 116619 White Gold blue submariner g繹r羹n羹ml羹 116610 ln var. Anlat覺覺m biraz doan g繹r羹n羹ml羹 ahin tad覺nda oldu ama anlatmak istediimi anlad覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum :lol: .

Normal siyah bezel date submariner dan 癟elik kasaya mavi kadran ve bezel uygulamas覺 yapm覺lar. Ekstra GMT kolunun olmay覺覺 da burada avantaj olmu muhtemelen bide onu 癟evirmeye uramak zorunda kalmam覺lar. Orta linkleri de parlak hale getirmiler orjinaline sad覺k kalmak amac覺yla. Bunun i癟in ya 繹zel polisajlam覺lar ya da direk bir GMT kordonu tak覺p ge癟miler.

https://www.chrono24.com.tr/rolex/subma ... 188130.htm

Fiyat olaraksa 8500 Euro yazm覺lar

Ben bir suredir factory default dan sasmama tarafindayim. Bu kadar modifikasyon mantikli gelmiyor. Iscilik kalitesi ile ilgili clk nin yorumunubda merak ediyorum acikcasi...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj MertYe » 18 Nis 2015, 19:29

Bende gecen tesad羹fen g繹rm羹t羹m. Bakt覺m konusu ge癟iyor yazay覺m dedim. Optik olarak 癟ok beendiimi s繹ylemem gerekiyor. Param olsa al覺rm覺yd覺m diye d羹羹nd羹m orjinal olmad覺覺 i癟in referans numaras覺 olarak almazdim muhtemelen ama yinede baar覺l覺 buldum resimlerde.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: domandro, Google [Bot] ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners