Bg17 yazd覺:MertYe yazd覺:evirme ilemi pepsi bezel GMT i癟in nas覺l olur bilemiyorum ama Chrono24'te sat覺l覺k olan bir tane 116619 White Gold blue submariner g繹r羹n羹ml羹 116610 ln var. Anlat覺覺m biraz doan g繹r羹n羹ml羹 ahin tad覺nda oldu ama anlatmak istediimi anlad覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum.
Normal siyah bezel date submariner dan 癟elik kasaya mavi kadran ve bezel uygulamas覺 yapm覺lar. Ekstra GMT kolunun olmay覺覺 da burada avantaj olmu muhtemelen bide onu 癟evirmeye uramak zorunda kalmam覺lar. Orta linkleri de parlak hale getirmiler orjinaline sad覺k kalmak amac覺yla. Bunun i癟in ya 繹zel polisajlam覺lar ya da direk bir GMT kordonu tak覺p ge癟miler.
https://www.chrono24.com.tr/rolex/subma ... 188130.htm
Fiyat olaraksa 8500 Euro yazm覺lar
Ben bir suredir factory default dan sasmama tarafindayim. Bu kadar modifikasyon mantikli gelmiyor. Iscilik kalitesi ile ilgili clk nin yorumunubda merak ediyorum acikcasi...
Bu saat 羹zerine filozofi yapalim ve su soruyla baslayalim... Neden Rolex? Piyasada ki en y羹ksek kaliteyi sunan marka oldugu icin! Peki Rolex b繹yle bir modifikasyonu yapmayacagina g繹re, neden saati baskasinin eline verir ve saatin t羹m orijinalligini bozarsin?
Bu modifikasyon W204 C200 AMG paket Mercedes alip kaporta ve egzostu degistirip arkasina C63 AMG yazmak ile ayni! Kisacasi kalibim degil ama... Amasi yok arkadasim! Cok istiyorsan git WG Blue Submariner al ama bu islemi yapma.
Bu modifikasyon icin harcanan para en az 2500-3000 Euro! ve elinde ki saat orijinal degil! Yazik.
Daytona'ya farkli bir Daytona kadrani takilarak modifiye yapilabilir, GMT'nin bezeli degistirilebilir v.s. ama bu modifikasyon "wanna be" olmus