kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
odeon yazdı:kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
Malum sahislara Rolex Day-Date sormak icin gitmistim... "Day-Date yok, dukkanin disindaki vitrine bakin olanlar icin" dediler, kibarca kovdular.
Bu zihniyetteki saz ekibi, sonra neden Izmir gelismiyor, parasi olan Izmirli gidip Istanbul'dan aliyor diye agliyorlar.
kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
odeon yazdı:kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
Malum sahislara Rolex Day-Date sormak icin gitmistim... "Day-Date yok, dukkanin disindaki vitrine bakin olanlar icin" dediler, kibarca kovdular.
Bu zihniyetteki saz ekibi, sonra neden Izmir gelismiyor, parasi olan Izmirli gidip Istanbul'dan aliyor diye agliyorlar.
eraslani yazdı:kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
Dondurma işine mi girecekler acep?
mosef yazdı:odeon yazdı:kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
Muhtemelen Konak Pier'deki mağazadan bahsediyorsunuz. Benzerini ben de yaşamıştım. Saat ve Saat firmasından biraz daha iyiler bence. Alsancak Talatpaşa Caddesi üzerindeki mağazayı tavsiye ederim.
kiwi21 yazdı:mosef yazdı:odeon yazdı:kiwi21 yazdı:Külahçıoğlu "swatch group" bünyesindeki markalardan çekiliyormuş. %40-%50'lere varan iskontolar vardı dün. İmkanı olan İzmirliler gitsin baksın derim.
Muhtemelen Konak Pier'deki mağazadan bahsediyorsunuz. Benzerini ben de yaşamıştım. Saat ve Saat firmasından biraz daha iyiler bence. Alsancak Talatpaşa Caddesi üzerindeki mağazayı tavsiye ederim.
Ben oradan bahsediyorum. Sanıyorum ki odeon'un bahsettiği yer de orasıdır. Peki Talatpaşa Cad. üzerindeki mağazada swatch group'un markaları var mı yoksa sadece tudor ve rolex üzerine bir mağaza mı?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: 0m42, recklesstr ve 108 misafir
|