TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Caliber S Carrera İstiyorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Caliber S Carrera İstiyorum..

Mesaj mehmetalpcan » 07 Eyl 2012, 12:48

sayın Razz'ın dostluğa sığacak tavsiyesisi için teşekkürler vede tebrikler.gerçek forum bu işte selamlar.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj razz » 07 Eyl 2012, 13:11

fsinan; Benim yazıya döktüklerim kendi gözlemlerim neticesinde yaptığım çıkarımlar.. "Mutlak doğru benim dediğimdir" gibi bir iddiam olmadığına göre "sana öyle gelmiş.. " der, geçersin.. İncelemelerine son vermek kararına sebep teşkil edecek bir mevzu göremiyorum ben burada.. Ayrıca gerek video gerek foto destekli incelemelerinin TSF'de gayet ilgi topluyor, aynı veya benzer saatleri almak isteyenler için kaynak oluşturuyor olması da cabası..
Bunun yanısıra beğenip aldığın bir saati ne kadar beğendiğini dile getirmen kadar doğal bir durum yok ( bunu da belirtmiştim )..

Kaç tane saat aldığın/sattığın/takas ettiğin ve bunlar neticesinde elde ettiğin maddi/manevi değerler senin kendi özelindir.. Sayı ister 5ad. olur ister 500ad, veya marka ister Rolex olur ister Seiko.. TSF'de herhangi bir fark arzetmediğini zaten sen de görüyorsundur..

İkinci el mevzusundaki durum Aquaracer bileziği ile ilgili yaşadığın sorun ve müteakip tepkin ile ilgili bir tespitimdi.. Ayrıca saatlerini genelde ikinci el alan bir kullanıcı olarak bakla üzerindeki eziğe/çiziğe takılıyorsan ( ben takılıyorum ama elden birşey gelmiyor pek.. ) görebileceğin başka ve daha major o kadar çok kusur var ki seni ziyadesiyle rahatsız eder diye düşündüm.. Ha " Sıfır aldım, ben aldığımda yoktu, sonradan oldu.. İkinci el'de önemsemem.." dersen o zaman durum değişir tabii.. Araba mevzusu zaten apayrı..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Baran » 07 Eyl 2012, 13:17

Biri araba mevzusumu dedi nerde ne zaman :D Yahu kucuk bir aileyiz biz burada.Alınganlık yapacak bir durum yok video incelemelerini bende cok begeniyorum abi devamını bekliyorum :thumbup: Razz yazısındada dile getirdiği gibi bencede dostca yazmış.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj SeRxx » 07 Eyl 2012, 13:29

Razz'ın tespitleri yerinde hatta bazılarından kendime bile pay çıkardım.

Fsinan saati cok beğendiysen icine siniyorsa kesinlikle al derim. Carrera cok güzel bir seri, su an kullanıyorum ve satmaya kıyamıyorum uzun bir süre de satmayı düşünmüyorum.

Calibre 16'yı cok cok daha iyi fiyata bulabiliriz tabi istiyorsan ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archimed » 07 Eyl 2012, 13:46

Fsinan; saatin fiyatı nedir? Bilgin var mı?
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj fsinan » 07 Eyl 2012, 15:59

Dostça yazmadığını söylemedim zaten.

Ama acil ve hızlı davranıp alma konusunda haklı değilsiniz, ben saati almadan önce çok inceliyorum. Zaten biliyorum saati, sonra uygun fiyatı yakalayınca alıyorum.

Hydroconquest hediye idi, artık hediyeyi taşımak istemediğim için sattım. Tag'ı da, sadece diver olarak Oris'i bileğimden çıkarmadığım için sattım. Çünkü takmıyordum doğrusu. Hepi topu budur.

Ama çok titiz, çok taraflı, övücü vs gibi izlenimler bıraktığıma göre yanlış birşeyler var demek ki.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners