evet Triton haklisin bati avrupada insanlar daha ozenliler bu konuda ,tabi ki olmayanlari da var .
ama aslinda isin gercegi su bahsettigimiz 70 yillarin saatleri ve avrupa ekonomisinin de yukselis yillari
o kadar cok satilmis ki bir kismi hala cok iyi durumda olabiliyor ama buyuk bir kismi da bu surecte
bir sekilde yok olmustur, bir de ben mesela elimdeki saatleri Turkiyede bulamayacagimdan eminim
cunku o yillarda populer olan bircok markanin yurkiyede satisi sozkonusu degildi. ve bir de suna dikkat cekmek istiyorum
ikinci el saatlerde Turkiye fiyatlari burdakinden bayaga yuksek kaliyor ayni arabalar gibi , nedeni herhalde yeni satis fiyatlarindaki vergilendirmeden kaynaklaniyor diye dusunuyorum.
bu arada arkadaslar pazar gunu Hollandadaki bir saat pazarina gidiyorum Hollanda derken bizim burdan gidecegimiz yer 1 saat arabayla, senede 4 kere organize edilen bu pazarda kullanilmis ve antika mekanik kol ,cep, masa saatleri ve saatci alet edavatlari aliniyor satiliyor ve takas ediliyor keyifli gecicegini umuyorum ,bir de hosuma giden bir sey bulursam ne ala, ilk defa gidicem resimler internetten 3 ay evvelki