TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Mesaj Distributor » 09 Kas 2012, 12:32

Çok enteresan, bayilerin yaptıklarına bak, kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar :!: . Bu konuyla ilgili, bizim önlemimiz şu şekilde arkadaşlar, sattığımız markaların bayilerine, "Meçhul Müşteri Uygulaması" yapıyoruz. Bu sistem de anlaşmış olduğumuz, araştırma şirketinin personeli mağazaya müşteri olarak gidip A'dan Z'ye bütün servisi bize raporluyor. 100 üzerinde 80 geçer not olurken, altında kalan bayilerimizi yazılı olarak zayıf oldukları konularda uyarıyoruz. Bu yolla, yukarıda ki gibi garip olayların önüne geçmeye çalışıyoruz. Sanıyorum Aydın Saat firmasını da bu konuyla ilgili uyarmak gerek. :shock:
Başarı gölgen olsun...
Kullanıcı avatarı
Distributor

Mesaj fsinan » 09 Kas 2012, 17:20

Ha yani kazık mekanizmasını devam ettirsinler :!:

Düzeltme: Uyarmak konusu anlaşılamamıştır.
En son fsinan tarafından 09 Kas 2012, 17:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Distributor » 09 Kas 2012, 17:25

fsinan yazdı:Ha yani kazık mekanizmasını devam ettirsinler :!:

Bu benim mesajıma bir yanıtsa anlayamadım :?: tam olarak kastınızı, değilse sorun yok zaten...
Başarı gölgen olsun...
Kullanıcı avatarı
Distributor

Mesaj Drago » 09 Kas 2012, 17:28

:shock:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj fsinan » 09 Kas 2012, 17:45

Ben de sizin yazdığınızı anlamadım, kastım yok da, Aydın Saati hangi konuda uyarmak lazım?
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mrbars » 09 Kas 2012, 17:50

indirim haftalarında kıyafetlerde de %50-70'ler indirim sözkonusu.
beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatlı ceketi 180TL'ye almıştım. ya da dockers kazağın outlet'te 39 TL'ye alınması gibi.

bana göre bunun adı kazık değildir. saatte de stoksuz çalışan internet sitesi ile stoklu çalışan dükkandan görerek almak arasında fiyat farkı mutlaka olacaktır. kampanyalarda da tabiki ucuz fiyatlar olacak.

güneş gözlüğü, saat, mücevher gibi ürünlerde -stokta kalma, 3 sene parayı gömme riskleri de olduğundan- giriş çıkış emtia bedeli arasında yüksek farklar bana normal geliyor.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Distributor » 09 Kas 2012, 17:59

fsinan yazdı:Ben de sizin yazdığınızı anlamadım, kastım yok da, Aydın Saati hangi konuda uyarmak lazım?

Aydın Saat'i piyasada ki durumu ilgili uyarmak lazım. Benim burada ki kastım, sizin belgeler ile ortaya koyduğunuzu durumu, onlarla paylaşmak, bakın burada bir hata var, böyle bir durumda tüketicinin gözünde kazıkçı durumuna düşüyorsunuz, demek. Yani bu garip durumun ortaya çıkış sebebini bulmalarını sağlamak, ardından da böyle şeylerin yaşanmaması için gerekli önlemleri almaya davet etmek...Sözün özü, aynı taraftayız fsinan...
Başarı gölgen olsun...
Kullanıcı avatarı
Distributor

Mesaj fsinan » 10 Kas 2012, 02:44

mrbars yazdı:indirim haftalarında kıyafetlerde de %50-70'ler indirim sözkonusu.
beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatlı ceketi 180TL'ye almıştım. ya da dockers kazağın outlet'te 39 TL'ye alınması gibi.

bana göre bunun adı kazık değildir. saatte de stoksuz çalışan internet sitesi ile stoklu çalışan dükkandan görerek almak arasında fiyat farkı mutlaka olacaktır. kampanyalarda da tabiki ucuz fiyatlar olacak.

güneş gözlüğü, saat, mücevher gibi ürünlerde -stokta kalma, 3 sene parayı gömme riskleri de olduğundan- giriş çıkış emtia bedeli arasında yüksek farklar bana normal geliyor.

Fark olur ama yarı yarıya değil. Dükkan tabii ki farklı satacak.

Türkiye'de indirim mevzusunun düzenlenmesi lazım, mekandan mekana %15-20 fark olsa bu algı oluşmaz. İndirim konusuna getirilecek düzenleme fahiş liste fiyatlarını ve kazıklanıyorum algısını ortadan kaldırır.
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners