T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Tgm » 11 Kas 2014, 12:38
SeRxx yazd覺:Payla覺m i癟in teekk羹rler

Yaln覺z bu s覺ralama, bana sat覺 rakamlar覺na g繹re yap覺lm覺 bir s覺ralamaym覺 gibi geldi

Kat覺l覺yorum

"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
- Ya: 37
- Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17
kilimanjaro » 11 Kas 2014, 12:59
Emeinize sal覺k ... bu s覺ralama neye g繹re ve ML ka癟覺nc覺 10 luk dilimde acaba ?

Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
Hellhound » 11 Kas 2014, 13:11
Yorum istediiniz i癟in d羹羹ncelerimi belirteyim.
ncelikle emeinize sal覺k. G繹rsel a癟覺dan tatmin eden bir video. Onun d覺覺nda tamamen subjektif bir zevkle haz覺rlanm覺 ve yanl覺 bilgiler i癟iyor. Umar覺m saatler hakk覺nda bilgisi olmayan birileri izleyip etkilenmez. Hublot hangi kriterlere g繹re Audemars Piguet veya Patek Philippe'ten daha iyi bir marka, tart覺覺l覺r... Sadece takip癟i kazan覺p reklam almak i癟in harcanan eforlar覺n g繹z羹mde deeri yok.
gurmekokular
-

Hellhound
-
- Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42
-
Hellhound » 11 Kas 2014, 15:01
Bond, Youtube son y覺llarda troll'lerin gelir kap覺s覺 haline gelmi durumda. zellikle yurtd覺覺nda b繹yle tipler cirit at覺yor... Bal覺k daha bilgilendirici bir mesajla a癟覺lm覺 olsa yakla覺m覺m daha farkl覺 olurdu ancak ilk mesaja top 10 video bende farkl覺 bir izlenim uyand覺rmad覺. Ya bir癟ok mevzuyu deitirir tabi

gurmekokular
-

Hellhound
-
- Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42
-
onatozer » 11 Kas 2014, 15:14
Ben bu videoyu gen癟 bir saatseverin g繹nl羹ndeki 10 saat olarak yorumlayarak izledim. Gayet keyifli bir video olmus, foruma ilk 羹ye olduumda bu videoyu yapacak bilginin onda birine sahip deildim, sowhard benimle kar覺lat覺r覺l覺rsa epey h覺zl覺

ellerine sal覺k

"Watch Idiot Savant"
-

onatozer
-
- Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Jugadorian, kesikparmak, Mtn, zodiac ve 75 misafir