TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cortebert 1790 A679

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cortebert 1790 A679

Mesaj promise1907 » 20 Şub 2010, 23:45

yok yanlış anlaşılmasın, ben öyle birşey düşünmedim zaten, sizlerin sayesinden hergün bu konularda yeni şeyler öğreniyorum umarım katılım daha fazla artar da çok daha fazla insana ulaşmanız mümkün olur..
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj Frax » 21 Şub 2010, 00:16

Herkes birbirinden çok şey öğreniyor burada gerçekten bu konuda çok haklısın.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj muratayan » 21 Şub 2010, 19:38

2 sene önce cortebertin bi saatını almıştım kurmalı modelini almıştım. tıkır tıkır çalışıyordu. gecen pazar günü cıkartırken elimden düşürdüm. direk parkeye carptı ve kadranındaki rakamlar düştü. bende aldığm saatcıye götürüp servise götürmesini söyledim. o arada bu saatı gördüm ve o gün aldım. buradakı bi abi hic duymadım bu markayi diyince araştırma yoluna gittim. diğer kurmalı saatim geldi yine calışıyor o çarpmasına rağmen ama bundan sonra kesinlikle cortebert almam. servisi yokmuş :) herhangi bi tamircide tamir ettirmiş kadranı bazı harfler yamuk duruyor çünkü :(
Kullanıcı avatarı
muratayan

Mesaj Clk » 21 Şub 2010, 19:43

clk yazdı:Bu fiyat klasmaninda saatler arasinda cok büyük farklar olacagini zannetmiyorum. Sadece marka saatlere yönelmen senin alacagin ürünün saglamligi ve servis ihtiyaci durumunda kafanin rahat olmasi bakimindan önemli olacaktir. Jacques Le Mans, Citizen, Seiko bu klasmanda saatleri olan markalar.

Görüntülenen saat eski bir firmanin ismi kopyalanarak üretilmis ve cin mali makine iceren bir saat.

Not: Swiss Mode yazmasinin hicbir anlami yok. Cünkü buda müsteriyi yaniltmaya yönelik bir oyun. Bu isin gercegi sadece Isvicre yapimi saatlerde bulunan SWISS MADE.

Murat üzüldüm yasadigin duruma. Ama yukarida da yazdigim gibi özellikle servis ihtiyacinda anliyor insan marka ve servis kavraminin ne kadar önemli oldugunu.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 231 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners