Modern60 » 20 May 2010, 23:43
Ben de öyle bir tercih yaptım ve Temption'u seçtim. Hem modelleri çok fonksyonel, hem en iyi mekanizmaları kullanıyor, hem geri kalan herşeyi kadrandan kollara, kasadan, bileziklere kadar kendi üretiyor. 15 gün yerine 30 gün kronometrik testlere tabi tutuyor ve her yıl ancak 700 kişi bu saati takabiliyor. Tercih edenler arasında LH(Curare Ltd.Ed Black PVD Classic Cronograph), Jackie Chan, FHKC, Helmut Kohl un ve şimdiki şansöliye var. Benim için, başkasının kolunda olmayan iyi bir saati takmak çok daha önemli. Çünkü hemen hemen istediğim modeli, markanın mecburiyetlerinin dışında taçıayabilme şansım var. Tıpkı özel terzide takım diktirmek gibi. Bu arada CGK-204 Curare LTD.ED. modeli bu yılda, Chronos'un ilk 10 listesinde. Watch Time da bakıldığında, ABD de yükselen terndi anlaılıyor. Japonya, 15 bin adet CM-05 siyah ısmarlamış ama Temption üretmiyor. Kısacası, her takan bir koleksiyonuna da sahip olmayı istiyor. Çünkü benim gibi,kendini özel hissetmek isy-teyenler bu tarzları tercih ederler. Bu sadece bir zevk. Diğer markalar kötü mü??? Hayır, hepsi kalbur üstü hatta bazıları çok ama çok değerli ve önemli. Bu sadece bir tercih.