Modern60 » 21 May 2010, 20:42
Linkteki bütün bilgilere göz gezdirdim. Ama bu referanzı bulamadım. Eğer mümkünse referanz listesinin linkini veririmisiniz 2fazt4u? Bu arada eğer kasa imalatı diyorsanız, evet yukarıda gördüğüm atölyeler kasa imalat makinalarıyla dolular. Temption belki kasa yaptırıyordur diyorsanız bunu bilemem. Ama şu kadarını söylemeliyim ki, aklınıza gelecek en pahalı ve ikon olarak taptığınız markaların kasa imalatçıları da kendileri değil. Ben bizzat gözümle imal edildikleri bir kaç büyük atölye ve fabrikayı gördüm. Ve kimlere imalat yapıyorlar biliyorum ama söylemem mümkün değil. Temption' soracağım. Yani brinin bir başkasından nasiplenmesi söz konusu değil, Öyle dersek en çok tanınan muhteşem markalar da bazı atölye ve fabrikalardan mı nasiplenmiş oluyorlar ben anlamadım??? Pazarda, kasa imaalatçıları, ham ya da tam bitmiş kasa imaatını yapar teslim ederler, kadrancılar kadran yaparlar, polisajcılar ve satineciler, pvd ciler, dekorcular, kabartmacılar, grafikerler ve bunlar gibi bir sürü başka başka atölye ve fabrikalar bütün parçaları üretirler ve sonunda bu parçalar, asıl markanın ya fabrikasında ya da dışarıdaki başka bir taşaron terminör de toplanırlar ve son kontrolleri yapıldıkltan sonra, tekrar markaya gönderilirler, marka da ktularına koyar ve sizin için pazara sunar. Kısa imalat döngüsü bu şekildedir. Neyse ben yarın Temption'a Fricker GmbH ve Korsbek ile ilişkilerini sorup size yazacağım.