copycat yazdı:yalnız çok ucuz sentetik safirlerin, seiko'nun kullandığı hardlex mineralden daha iyi olmadığını çok okudum yurtdışı kaynaklarında.
80-90 USD a satılan safir camli, miyota makineli parnis saatler oluyor. Toplam maliyeti düşününce bunların kalitesi konusunda supheliyim.mturann yazdı:copycat yazdı:yalnız çok ucuz sentetik safirlerin, seiko'nun kullandığı hardlex mineralden daha iyi olmadığını çok okudum yurtdışı kaynaklarında.
Safir safirdir diye biliyorduk.
safirin de iyisi kötüsü mü varmış?
copycat yazdı:80-90 USD a satılan safir camli, miyota makineli parnis saatler oluyor. Toplam maliyeti düşününce bunların kalitesi konusunda supheliyim.mturann yazdı:copycat yazdı:yalnız çok ucuz sentetik safirlerin, seiko'nun kullandığı hardlex mineralden daha iyi olmadığını çok okudum yurtdışı kaynaklarında.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir hocam. Işi bilenler aydınlatırsa mutlu oluruz.mturann yazdı:copycat yazdı:80-90 USD a satılan safir camli, miyota makineli parnis saatler oluyor. Toplam maliyeti düşününce bunların kalitesi konusunda supheliyim.mturann yazdı:copycat yazdı:yalnız çok ucuz sentetik safirlerin, seiko'nun kullandığı hardlex mineralden daha iyi olmadığını çok okudum yurtdışı kaynaklarında.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki de Parnis saatler sermayeyi kediye (safir) yüklüyor. Diğer kısımlardan kasabildiği kadar kasıyor
Belki de safir cam o kadar pahalı bir şey değildir. Perakende alındığında çok ucuz değildir ama toplu üretimlerde belki çok ucuza geliyordur?
Benim de bir bilgim yok.
Bu konuda bilgisi olanlar bizleri aydınlatırsa seviniriz.
fare34 yazdı:Hocam safir dediğimiz çizilmiyor dimi hiçbir şekilde?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 88 misafir
|