Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sentez42 » 24 Oca 2019, 16:01
siyahpena yazdı:Yapamazsınız demedim üstad. Aynı tadı vermeyecektir dedim. Muvaffak olmanız ümidiyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok o şekil anlamadım zaten hocam. Bir arkadaşım aynısını modellerim dedi ondan öyle dedim. Yanına henüz uğrayamadım uğrayınca modellemeyi çıkarıp parçayı bastıracağım.
-

sentez42
-
Umutt » 11 Şub 2019, 20:03
Vallahi elinize sağlık, mümkünse eğer ben müşteri olurum buna
-

Umutt
-
sentez42 » 11 Şub 2019, 20:24
Umutt yazdı:Vallahi elinize sağlık, mümkünse eğer ben müşteri olurum buna
Teşekkür ederim hocam şuan sadece 3d baskı imkanı var. Bi yaptırıp kargolatacağım. Forumdan kolu uzun bi hocamız ben size metal bastırırım derse çok daha güzel olur. Satış konusu ise ürünü denedikten sonra firma fatura kesmeyi kabul ederse forumda buna uygun bir organizasyon yaparız. Şuan firma iki aparat için 15 TL+kargo istedi benden çizime para almadılar.
-

sentez42
-
rtalhaustun » 12 Şub 2019, 19:23
sentez42 yazdı:Umutt yazdı:Vallahi elinize sağlık, mümkünse eğer ben müşteri olurum buna
Teşekkür ederim hocam şuan sadece 3d baskı imkanı var. Bi yaptırıp kargolatacağım. Forumdan kolu uzun bi hocamız ben size metal bastırırım derse çok daha güzel olur. Satış konusu ise ürünü denedikten sonra firma fatura kesmeyi kabul ederse forumda buna uygun bir organizasyon yaparız. Şuan firma iki aparat için 15 TL+kargo istedi benden çizime para almadılar.
Ben metal printer uzmanıyım ancak TR'de şuan az adetli üretim yapabilecek bir metal yazıcı yok. Karbon fiber destekli üretiminde yardımcı olabilirim ama.
in love w/ Cartier
-

rtalhaustun
-
-
sentez42 » 12 Şub 2019, 21:12
rtalhaustun yazdı:sentez42 yazdı:Umutt yazdı:Vallahi elinize sağlık, mümkünse eğer ben müşteri olurum buna
Ben metal printer uzmanıyım ancak TR'de şuan az adetli üretim yapabilecek bir metal yazıcı yok. Karbon fiber destekli üretiminde yardımcı olabilirim ama.
Dönüş sağladım özelden hocam.
@sinandinc evet hocam maksat hobi işte zaman geçirmek

-

sentez42
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 169 misafir