TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hayalimizdeki Saati Ürettirelim!!!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hayalimizdeki Saati Ürettirelim!!!

Mesaj Modern60 » 17 Haz 2010, 22:47

Tamam o zaman ben de şakadan sordum everywhere. Mesela ben de kedileri seyretmeye doyamıyorum. Sevgili clk hep alışkanlık aslında.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj winterdrops » 29 Haz 2010, 09:24

everywhere yazdı:@modern
bildiğim kadar yazayım normal pandül sadece kendi etrafında dönüyo yani tek eksen normal tourbillon da 2 eksen, 3 axis tourbillon birde kendi etrafında döndüğü için çok daha güzel bir görüntü ortaya çıkıyor.videosunu bile seytermeye doyamıyorum ki kendisine sahip olsam herhalde gunde 1-2 saatimi onu izlemeye ayırırım.tamamen görsel zevk.zaten biz burda bir şekilde normal saat zevkinin ötesinde şeyler paylaşıyoruz.onun için bende normalin ötesinde olan bir güzelliğie sahip olmak istediğimi dile getirdim.

Kesinlikle diyecek başka söz yok. O tourbillionun kendi etrafında 360 derece dönmesi resmen aşık ediyor kendine. Teknik olarak hiçbir şeye yaramazsa yaramasın ama benimde şayet böyle bir fırsatım olsaydı sadece böyle bir saat takardım. Zaten mekanik saatin kendisi günümüzde sadece alınan keyif ve gerçeklikle alakalı. Yoksa hiçbir değeri olmazdı.
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj Modern60 » 29 Haz 2010, 13:54

İyi de winterdrops, yakın bir gelecekte çok muhteşem teknik bir yada bir çok yenilik yapmış saatte tourbillion yok diye onu saymayacakmısın? 280 senedir aynı görsel şov devam ediyor ama artık makine konusunda gerçekten büyük değişikliklere ihtiyaç var ve olacak.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Efe » 08 Tem 2010, 16:43

PAM273 kodlu Panerai hayalimdeki saatin gerçekleştirilmiş hali neredeyse.
Eksik olan kısmı fiyatı :)
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj polemik » 05 Eyl 2010, 22:22

Yapılmışı varken ürettirmek lüzumsuz.

Resim
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj nickynick » 05 Eyl 2010, 23:32

"Burda yapılmışı var" gibi oldu bu :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj drk » 19 Ağu 2011, 23:28

Ben bu konuyu kaçırmışım, hemen yazayım :D

Marka panerai, fırçalanmış çelik 47mm historic luminor 1950 kasa, parlak bezel, kahverengi kadran, kadranın üst kısmında marina militare, alt kısmında luminor panerai yazıları, saat 3 yönünde 8 giorni brevettato damgası, büyük boy 12, 3, 6, 9 yazıları, altın kollar, 8 gün kurmalı p2002.9 mekanizma, saat 9 yönünde küçük saniye, bombeli safir kristal cam ve safir kristal arka kapak, arkada güç rezervi göstergesi, altın güç rezervi göstergesi ibresi, kahverengi jv ve yanında ekstra assolutamente kayış, 26/26 genişliğinde, 26mm fırçalanmış çelik toka, mümkün olduğunca düşük adetli üretim, eğer böyle bir saat şu anda üretilirse tahminim fiyatı 10000-13000euro arasında olurdu. Özellikle fazla ayrıntı verdimki olurda Bonati bu iletiyi okursa fazla zorlanmasın diye :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 19 Ağu 2011, 23:48

Adam cilgin Panerista beyler :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners