TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Rolex Submariner Ceramic Bezel

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Rolex Submariner Ceramic Bezel

Mesaj Clk » 15 Tem 2010, 22:03

iyidE bunun neresi kotu ki? Aldigin urunun bir degeri oldugunun garantisi olarak kabul et. Yoksa herkes saat uretiyor.

Bir baska degis ile Barcelona'da futbol takimi siirt koy hizmetleride. Ama farki aciklamama gerek yok herhalde :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 15 Tem 2010, 23:49

Rolex ,fiyat , indirim kelimeleri espri niyetinde de olsa aynı iletide olunca mutlaka ortalık karışıyor :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj polemik » 05 Eyl 2010, 22:12

116610 inceleme fırsatı yakalayan oldu mu?
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Clk » 05 Eyl 2010, 22:17

Ben inceledim ama fotografsiz olunca yazmiyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 05 Eyl 2010, 22:26

Ben inceledim Polemik.. Her açıdan güzel bir saat.. Yapılan tüm upgrade işlemleri olumlu yönde.. Yeni nesil glide lock bilezik mükemmel.. Cyclops altında AR coating başarılı bir detay.. Seramik bezel çok şık aynı zamanda çizilmelere karşı gayet dayanıklı.. MaxiDial zaten Yachtmaster ve 16610 LV'den bildiğimiz bir yenilik ve gerçekten saate ayrı bir güzellik katıyor.. Ben şahsen SuperCase yerine klasik kasayı tercih ederim ancak yukarıda bahsettiğim upgrade'ler ve kapak altında kalsa da Parachrome hair spring gibi mekanik iyileştirmeler hesaba katıldığında biraz büyüklük memnuniyetle kabul edilebilir gözüküyor..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj polemik » 05 Eyl 2010, 23:53

DSSD'yi ilk incelediğimde beğenmiştim bile diyebilirim, ama sonra resimlerden baktıkça kadrandaki yazılar batmaya başladı. Geçenlerde bir daha inceleme fırsatım oldu, nefret ettim saatten. Eskisi ile yan yana konulduğunda DSSD'ye bakmam bile.

Yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla yeni nesil Oyster Sports serisinde yapılan güncellemelerde tartışmaların odak noktası genişleyen kasa. Diğer yenilikler büyük çoğunluk tarafından olumlu bulunuyor. Ben genişleyen kasayı sevenlerdenim.

Güncellemelerin bence en kötü etkisi, saatlerin azalan konforu yönünde oldu. Eski nesil Rolex'ler (bence) çok ama çok daha konforlu.
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Clk » 05 Eyl 2010, 23:56

Iste olay budur... Ilk önce Rolex 50 senedir ayni kasayi ürettigi icin elestirilir. Rolex yenilik yapar istenilen müsteriye sunulur bu seferde eskisi daha iyiydi denilir :D
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 06 Eyl 2010, 00:06

O zaten koldada bir acaip duruyor. Aslinda yine kesin konusmamak lazim. Rolex hep ilklere imza atmis. Audi A2'yi piyasaya cikarttigi zaman herkes bu ne bicim araba dedi. Su an A2 ikinci elleri yeni A1 parasina satiliyor. Sen düsün :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners