TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aydın Saat ( Seiko)

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Aydın Saat ( Seiko)

Mesaj Eterna » 10 Ağu 2010, 11:37

Sn. bizantolog,

Bu durumdan çok dertlisiniz fark ettim. Hak vermemekte mümkün değil. Distribütör isen getireceksin bu kadar basit. Ben senin distribütör olduğun markanın en güzel modellerinden niye mahrum kalayım?

Bu eksiklikler İnşallah birgün hallolur. Marine Mater gibi güzel saatleri her mağazada buluruz. ( bende hayranım) Ben zaten işim düştüğü zaman bana verilen satış sonrası süreçten olan memnuniyetimi örneklerle anlattım. 10 numara hizmet verdiler. Ama bir yeri tamam bir yeri eksik demek ki. Belkide yukarıda yazdığımız eksikliklerini görmememiz için yapıyorlardır (komplo teorisi) :)

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj bizantolog » 10 Ağu 2010, 11:56

Eterna yazdı:Sn. bizantolog,

Bu durumdan çok dertlisiniz fark ettim. Hak vermemekte mümkün değil. Distribütör isen getireceksin bu kadar basit. Ben senin distribütör olduğun markanın en güzel modellerinden niye mahrum kalayım?

Bu eksiklikler İnşallah birgün hallolur. Marine Mater gibi güzel saatleri her mağazada buluruz. ( bende hayranım) Ben zaten işim düştüğü zaman bana verilen satış sonrası süreçten olan memnuniyetimi örneklerle anlattım. 10 numara hizmet verdiler. Ama bir yeri tamam bir yeri eksik demek ki. Belkide yukarıda yazdığımız eksikliklerini görmememiz için yapıyorlardır (komplo teorisi) :)

Saygılarımla,

Kusuruma bakmayın Aydın Saat deyince kendimi tutamıyorum.

Aslında benim durumumu özetleyen sözleri Sadık Doğanay'a ait bir türkü var:

el vurup yaremi incitme tabip
bilmem sıhhat bulmaz hicraneler var
dert vurup da derde eylersin derman
her can kabul etmez viraneler var

vay dünya dünya fanisin dünya
vay dünya dünya yalansın dünya
can ile cananı alansın dünya

dert ehli olanlar dergaha gelir
elbette arayan dermanın bulur
sadık der ki kimde ne var kim bilir
geşt-ü güzar ettim elde neler var

vay dünya dünya fanisin dünya
vay dünya dünya yalansın dünya
can ile cananı alansın dünya

Resim
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj Eterna » 10 Ağu 2010, 13:01

Estağfurullah kusur söz konusu olur mu hiç? Sohbet ettik, sıkıntıları paylaştık.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj winterdrops » 10 Ağu 2010, 23:32

Bizantolog bizim duygularımıza tercüman olmuş. Fakat değerli kardeşim Şu resmini paylaştığın seikolar bence omegalar, taglar, orisler kadar dizayn açısından başarılı yani. Senin daha önceki Seiko ile düşüncelerini okumuş biri olarak, ve benimde bir seiko hayranı olmam hesaba katılırsa, seikonun tamamiyle ruhsuz tasarımlara imza attığını düşünme bence. Gerçi paylaştığın için bir nebze olsun sevdiğini düşünüyorum. :D
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj Redliner » 11 Ağu 2010, 00:04

O değilde marinemaster bence muhteşem abi kim ne derse desin... Acaba model numarası nedir bu saatin sevgili bizantolog ben bir araştıracağımda
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj bizantolog » 11 Ağu 2010, 00:18

winterdrops yazdı:Bizantolog bizim duygularımıza tercüman olmuş. Fakat değerli kardeşim Şu resmini paylaştığın seikolar bence omegalar, taglar, orisler kadar dizayn açısından başarılı yani. Senin daha önceki Seiko ile düşüncelerini okumuş biri olarak, ve benimde bir seiko hayranı olmam hesaba katılırsa, seikonun tamamiyle ruhsuz tasarımlara imza attığını düşünme bence. Gerçi paylaştığın için bir nebze olsun sevdiğini düşünüyorum. :D

Seiko saatlerini çok severim. Fakat vitrinlerde Aydın Saat'in getirdiği pahalı ve estetikten uzak Seiko'ları görünce şaşırıyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz denir, ama bazı zevklerin de incelmesi, daha rafine olması gerek, bu da okumakla, müze, sergi gezmekle, kendini geliştirmekle, yani görgüyü ve bilgiyi artırmakla oluyor. Ama bu ülkede bir kol saatleri müzesi yok, doğru dürüst kitap da yayımlanmıyor. Televizyonlarda birbirinden kiç diziler, yarışmalar, eğlence programları, gereksiz programlar yayınlanıyor... Güzellik algımız bir türlü gelişmiyor. Biblo kültürüyle nereye kadar gidebiliriz ki?
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj 2fast4u » 11 Ağu 2010, 09:39

aydin saat ticari amac guden sonuca odakli bir pazarlama stratejisi suruyor olabilir.Neticede kac kisi otomatik scuba saat meraklisi hele ki seiko marka.Fakat en azindan teshir icin bile olsa grand seiko marine serisi ni en azinda bagdat caddesinde ki magazada nabiz yoklamak icin koyabilir.5000 dolarlik ananta lari honda f1 serilerine gelene kadar bu modellere yuklenip satabilirde belki .Fakat bir gercek var ki seiko ic pazarda max 1000 liralik saatleri satmaya odaklanmis yani onlarda ust segmenteki saatleri bizim ulkemizde sadece sov amacli satiyorlar intibasi var.Satis sonrasina gelince seiko ardindan casio yuda es gecmemek lazim.Prg40 saatimin altimeter kalibrasyonu icin ugrasmislardi hemde kafayi yemeden.:)kaizen anlayisini demek her alanda uyguluyor cekik gozluler
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 11 Ağu 2010, 11:57

Kisisel begeniler ve görüsler firmalari kötülemek icin bir neden degildir. Begenmedigin ürünü almazsin olur biter. Aydin saat ve Seiko bu isi profesyonelce yapan iki firma. Basarilari da buna isaret ediyor.

Grand Seiko ve Seiko 5 olayina gelince. Iki modeli de avrupada bulmak imkansiz. Birincisi Seiko Grand Seiko icin farkli bir politika izliyor. Onumuzde ki 2-5 sene arasinda Grand Seikolari avrupada görmek mümkün olabilir.

Seiko5 ise 3. dünya ülkelerine satilan bir model. Bu saatlerin satisi sadece internet üzerinden yapiliyor ve genellikle saatler bavul ticareti ile bu ülkelere geliyor.

Zannediyor musunuz ki Seiko kör yada salak!!!!! Eger adamlar yeerli potansiyel görseler, bu saatleri buraya getirmezler mi?

P.S. Bizantolog, Aydin saat ve Seiko basligi altinda yine Rolex'e dokundurmussun :) Ne markaymis bu böyle :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners