Tomanyon yazdı:prx yazdı:Fossil saatim saat saat ten alınmadır sahte değil yani fakat yelkovaninda bazen titreme oluyor önemli bisey midir yorumlarsanız sevinirim.
hocam selamlar dün bende fossil marka saat aldım. saat saatten aldım bende... Bende saniye titremesi oluyor başka bir şey yok. Ne yaptınız son durum nedir normalmiymiş
Merhabalar kardeşim hangi modeli aldin hayirli olsun bende aldığımdan beri var saniye kolu yelkovana yaklasinca bnm yelkovan titriyor saniye titriyo ama rahatsızlık vermiyo bnm fs5412 modeli bakarsan şöyle söyliyeyim ben isviçre saat kullaniyorum genelde bide seiko ama bu model çok hoşuma gitti aldım sözün kısası gülü seven dikenine katlanir.fossil saat markasıdır moda markası değil hatta şuanda isvicredede fabrika açtı yanlış bilmiyorsam mert kalafat kanalından duymuştum.saat saatten aldigin iyi olmuş kardeşim diğerleri sahte ucuza satılanlar bence sorun etme en az 15 yil götürür tahminen miyota japon mekanizma kullanıyorlar şuanda miyotada citizen bünyesinde şuanda 400 tl civarı bir makina içindeki bende tissot kronograf var onun makinesi 2000 tl civarı ama bana sorarsan fossilide çok beğeniyorum sorma şansın varsa içindeki makinayı sor bakalim miyota derlerse hiç saatle oynatma bence ama tabi gözüne çok batiyosa iade et tekrar aynısından beyendiysen sipariş ver derim bnm eski saatlerinden bazılarındada vardı miyota mekanizmalarda bu var ama kaliteli yani bana saatin modelini at bi bakıyım saygilar