TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kullan覺lmayan Saatleri Satmaya Balamak Hakk覺nda Yorumlar

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kullan覺lmayan saatleri satmaya balamak

Mesaj Meng » 04 Eki 2022, 09:44

Ben de satmadan alm覺yorum genelde. B繹ylece saat say覺s覺 6-7 de sabit kal覺yor bir ka癟 senedir.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Kay覺t: 18 Ara 2019, 18:22

Mesaj rtalhaustun » 06 Eki 2022, 11:55

ahsen 癟ok iyi geliyor. Ben uzun s羹redir tek saate d羹meye 癟al覺m覺t覺m ancak baaramam覺t覺m.

Bundan bir ka癟 ay 繹nce minimalist ak覺ma uymaya balad覺m. Hayat覺mdaki bir癟ok eyi sadeletirdim; kitaplar, teknolojik 羹r羹nler, k覺yafetler, telefonumdaki uygulamalar, kalemler ve yak覺n zamanda saatler.

imdi ise baard覺m.

Bununla ilgili bir yaz覺 yazsam m覺 acaba?
in love w/ Cartier
Kullan覺c覺 avatar覺
rtalhaustun

Kay覺t: 22 Oca 2016, 02:07

Mesaj agahbagrik » 06 Eki 2022, 13:19

bence 繹zel bir sebebi olmad覺k癟a 1 ay bilek g繹rmemi saatin g繹z羹n羹n ya覺na bakmadan sat覺a koymak laz覺m.
hatta 癟ok kompakt bir koleksiyon olsun deniyorsa 1 hafta boyunca bilek g繹rmeyen saatler bile g繹zden 癟覺kar覺labilir.
ben mesela 癟ok sevdiim bir saatim var ama bir yandan da telefona gelen bildirimleri de kolayca g繹rmek istiyorum, sol kolumda o sevdiim saat, sa kolumda da ak覺ll覺 bir bileklik var.
bir ay boyunca takmak i癟in f覺rsat yarat覺lmam覺 saati elinde tutup da ne maddi ne de fiziksel y羹k羹ne katlanmaya gerek yok bence.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
agahbagrik

Kay覺t: 24 Haz 2022, 11:04

Mesaj mavra57 » 26 Eki 2022, 10:06

Deerli dostlar, bu konuda zaman zaman d羹羹nen biri olarak, kullanmad覺覺m saatleri sat覺a 癟覺km覺yor olmam覺n en b羹y羹k nedeni, 繹ncelikle pazarl覺k sevmiyor olmam ve potansiyel m羹terilerin ilan覺 hi癟 okumadan soru ve talep iletiyor olmalar覺. Pazarl覺k yok diyorsun, u rakam olur mu diyorlar, takas yok ya da beendiim saate b羹t癟e oluturmak istiyorum diyorsun, ununla takas olur mu diyorlar. Ben ederini yaz覺p, a癟覺klamaya uygun sorularla muhatap olmak istiyorum. Ama bak覺yorum, takas yok diyen de takas etmi... :roll: Yani sistemi bir anlasam, takmad覺覺m saatlerle vedalamay覺 ben de 癟ok istiyorum :roll: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
mavra57

Kay覺t: 06 Kas 2012, 12:57

Mesaj Heesh » 26 Eki 2022, 10:12

Benim de son g羹nlerde d羹羹nd羹羹m otomatik olmayan ve takmad覺覺 saatlerimi satmak 2 otomatik saatim var gerisi pilli bende pek takm覺yorum. Hepsini sat覺p 1 otomatik yapmak laz覺m da hediye geldiler diye d羹羹ncedeyim hala

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Heesh

Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00

Mesaj Mtn » 26 Eki 2022, 17:11

Ben de pazarl覺k sevmiyorum, mant覺kl覺 teklifler gelirse tabiki deerlendirilir. Zinciri k覺r覺p, sat覺p otomatik ve kurmal覺 saatlerden oluan kompakt bir koleksiyon yapmak istiyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
Mtn

Kay覺t: 07 May 2022, 16:05

Mesaj prx » 26 Eki 2022, 18:32

Doru s繹yl羹yorsunuz arkadalar ben hep sifirinin yar覺 fiyat覺na satt覺m 1 yillik saatlerimi 羹z羹l羹yor insan ama sonradan al覺iyo[emoji16]yenisi gelince.

SM-J610F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Prx; Batt覺 bal覺k yan going.
Kullan覺c覺 avatar覺
prx

Kay覺t: 29 Eyl 2021, 22:28

Mesaj prx » 26 Eki 2022, 18:34

[emoji106]
Prx; Batt覺 bal覺k yan going.
Kullan覺c覺 avatar覺
prx

Kay覺t: 29 Eyl 2021, 22:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners