görkemk yazdı:ikinci el grand seikolar çok uygun orada, diğer alternatif citizen chronomaster
Gramd Seiko hep aklımda, 2.el de mantıklı çok teşekkürler
görkemk yazdı:ikinci el grand seikolar çok uygun orada, diğer alternatif citizen chronomaster
ozturkti yazdı:mancho yazdı:10 gün içinde Japonya’ya gideceğim. Oradan ne marka-model saat almak mantıklı olur. Fiyat uygunluğu ya da buralarda bulunamama vs kriterlerine göre tavsiyelerinize şimdiden çok teşekkürler.
Tokyo'ya gidiyorsaniz eger, Ginza'daki magazalarina ugrayip modellerini incelemenizi oneririm.
Yillar evvel magazalarina gitmistim ve cok keyifli bir ziyaret olmustu.
Yine Ginza'da yer alan Seiko Muzesine de ugramadan olmaz.
+1Bond yazdı:Japonya genel olarak Türkiye ile beraber ikinci el orta ve daha üst segment lüks saat için dünyadaki en uygun fiyatlara swiss made saat bulabileceğiniz lokasyonlardan birisi. Elbette ikinci el satıcılar olarak söylüyorum bunu. Ama vakit lazım ve önceden chrono24 üzerinden araştırıp kurumsal satıcıları bulmak lazım. Kısa vakitte aktarmalı uçuş sırasında bunu ayarlamak kolay olmaz. Vintage ve yakın tarihli güncel JDM modelleri seviyorsanız bence onlar alınabilir. İyi yolculuklar şimdiden.
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bond yazdı:Japonya genel olarak Türkiye ile beraber ikinci el orta ve daha üst segment lüks saat için dünyadaki en uygun fiyatlara swiss made saat bulabileceğiniz lokasyonlardan birisi. Elbette ikinci el satıcılar olarak söylüyorum bunu. Ama vakit lazım ve önceden chrono24 üzerinden araştırıp kurumsal satıcıları bulmak lazım. Kısa vakitte aktarmalı uçuş sırasında bunu ayarlamak kolay olmaz. Vintage ve yakın tarihli güncel JDM modelleri seviyorsanız bence onlar alınabilir. İyi yolculuklar şimdiden.
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heesh yazdı:King seiko bakmanızı da öneririm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 196 misafir
|