@4n6
Teşekkürler saat bana ait değil, benim tercihim ROO'su olurdu herhalde.

Timezone forumlarından ilk defa Audermars Piguet saat almış oldukça genç bir üyeye ait ve sevincini böyle bir video ile paylaşmış. Onlarda böyle kutu açılış konuları ve videoları forumlarda gelenek denilebilir. İşin içine birazda eğlence ve heyecan katmış dediğin gibi çeşitli gesturelar ve müzik eşliğinde. Saat bencede çok güzel umarım buradan herkes istediği saatleri alıp kutusunu kendine göre zevkli şekillerde açar.
@Sedir
Hocam senim bu muhalif görüşlerin buraya keyif katıyor.

Şimdi tekrar baktımda çocuğun gömleği Ralph Lauren gibi duruyor, kalitesiz olduğunu düşünebilirsin ama baya iyi marka denilebilir. Müzikte videodaki kişinin yaş grubuna ve yaşadığı coğrafi kültüre uygun diyorum. Gömlek kalitesi dahil diğer tespitler benim aklıma dahi gelmedi izlerken, video benim hoşuma gitti ve çocuğun adına baya sevindim. Önemi varmı bilemiyorum ama dediğin şekilde belki video istediği gibi olsun diye bir kaç deneme çekimi yapmış olabilirler. Elbette bunlar farklı bakış açıları ve zevk işidir, herkeste aynı duyguları yaratmaması çok normal videonun.
Bu arada ciddi olarak Ralph Lauren fena marka değildir, büyük logolu gömlekleri bende sevmem ama birçok ürünü kalitelidir. 15-20 sene önce aldığım kazakları, gömlekleri yüzlerce kere yıkanmasına rağmen ilk günkü gibi duruyor bir yerlerde, renk solması bile fazla yapmamışlardı

Tavsiye ederim.
Ralph Lauren Web Site
http://www.ralphlauren.com/home/index.jsp?ab=global_logo