TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zevke Bak! İlk Audemars Piguet Kutu Açılış HD Video

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zevke Bak! İlk Audemars Piguet Kutu Açılış HD Video

Mesaj Bond » 09 Ara 2010, 14:45

@4n6

Teşekkürler saat bana ait değil, benim tercihim ROO'su olurdu herhalde. :) Timezone forumlarından ilk defa Audermars Piguet saat almış oldukça genç bir üyeye ait ve sevincini böyle bir video ile paylaşmış. Onlarda böyle kutu açılış konuları ve videoları forumlarda gelenek denilebilir. İşin içine birazda eğlence ve heyecan katmış dediğin gibi çeşitli gesturelar ve müzik eşliğinde. Saat bencede çok güzel umarım buradan herkes istediği saatleri alıp kutusunu kendine göre zevkli şekillerde açar. :thumbup:

@Sedir

Hocam senim bu muhalif görüşlerin buraya keyif katıyor. :D Şimdi tekrar baktımda çocuğun gömleği Ralph Lauren gibi duruyor, kalitesiz olduğunu düşünebilirsin ama baya iyi marka denilebilir. Müzikte videodaki kişinin yaş grubuna ve yaşadığı coğrafi kültüre uygun diyorum. Gömlek kalitesi dahil diğer tespitler benim aklıma dahi gelmedi izlerken, video benim hoşuma gitti ve çocuğun adına baya sevindim. Önemi varmı bilemiyorum ama dediğin şekilde belki video istediği gibi olsun diye bir kaç deneme çekimi yapmış olabilirler. Elbette bunlar farklı bakış açıları ve zevk işidir, herkeste aynı duyguları yaratmaması çok normal videonun.

Bu arada ciddi olarak Ralph Lauren fena marka değildir, büyük logolu gömlekleri bende sevmem ama birçok ürünü kalitelidir. 15-20 sene önce aldığım kazakları, gömlekleri yüzlerce kere yıkanmasına rağmen ilk günkü gibi duruyor bir yerlerde, renk solması bile fazla yapmamışlardı :) Tavsiye ederim.

Ralph Lauren Web Site :arrow: http://www.ralphlauren.com/home/index.jsp?ab=global_logo
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 09 Ara 2010, 15:04

Ralph Lauren'i ben de çok severim.. Zamanında az gömleğini giymedik.. 8-)
Özellikle ben yaşlarda olan İstanbul'lu arkadaşlar Etiler'de Erol Altaca dersanesini hatırlarlar mı bilmem ama ben ne zaman Ralph Lauren logosunu görsem aklıma hep orası gelir :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj sedir » 09 Ara 2010, 16:02

Bu markayı duydum, meşhur olduğunu bilirim, kullanmadım ama kaliteli olduğuna itiraz etmem.
Diğer görüşlerimde devam ediyorum.
Muhalefetin keyif kattığı nadir ortamlardan birindeyiz demek ki! Sağ olun var olun.
Her zaman muhalefet etmem, zaten muhalefet etmiş olmak için yazmıyorum o aykırı satırları, bunun altını çizeyim.
Bir de herkesi teşvik cümlesi ekleyelim:
Daha önce benim takdir ettiğimi söylediğim, birkaç üyenin de vurguladığı, güzel ve temiz Türkçe kullanımına özen gösteren herkesi, bunları düzeltme gayreti gösteren Bond'u bir kere daha tebrik etmek istiyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 09 Ara 2010, 17:01

Hocam rica ederim elimizden geldiği kadarı ile düzeltmeye çalışıyoruz şimdilik, bende teşekkür ederim arkadaşlara.

Muhalefet derken hatalı kullanmış olabilirim, aykırıda değil aslında sözünü sakınmamak diyebilirim. Keyif kattığı konusunda samimiyim bunlar yazılmasa cevapta verilmeyecek, konularda ilerliyor farklı yerlere gidiyor; RL gömlek gibi. Saat forumu olmasa video banada abes veya görmemişlik gibi gelebilir ama işte saat ortamı mümkün olduğunca bizde alıştık. Ben normalde saatimin üstünü kapatırım kullanırken, resmini bile yüklememde buradaki ortam samimi çekinmiyorum. Hatta sen bile alıştın hocam, jilet gibi BMW'da direksiyon fotosu yüklettik sanada bir tarihte :D İşin sakası bu ama buradaki ortamımız gayet güzel ve doğal, senin kiraz toplarken kolda saat resmin ile BMW direksiyonundaki resmine ben aynı zevk ve duygu ile bakıyorum.

Ben senin meşhur vida konusuna bir göz atayım, neler yazılmış :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 09 Ara 2010, 17:28

razz altinda timberland sari bot veya harley bot ve yazlari lumberjack veya sebago kombinasyonunu unutmamak lazim hatta ralph deyince kirmizi gomlek olma zorunlulugu diyorum:)))sene 90 vah vah vah morukladik
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 09 Ara 2010, 17:41

2Fast benim hardal Timberlar ve çeşitli renklerde Sebagolar halen depoda, Harley dize kadar motor bootsda duruyor :D Sene 90'da kesinlikle doğru :D Yanlız hepsi yaşlarına göre halen çok iyi durumdalar, bu yüzden biz yaşlandık mı bilemiyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 09 Ara 2010, 18:51

Sene 1990, razz Amerika'ya giden arkadaşına 501 sipariş ediyor.. 8-) Kot 4 hafta sonra arkadaştan elden teslim.. Fiyat 33,99 usd.. Etiketin üzerinde mağaza da yazıyor; JC Penney :)
İkinci nokta atışı; İtalya'ya iş seyahetine giden peder bey'den L.A. Gear ayakkabı ;) Daha Kareem A. Jabbar memlekette lansman yapmamış.. :) Ayakkabı geliyor, yan kısmında Testarossa gibi Grill motifi var mavi/beyaz.. Aynı detay çift renk bağcıklarla devam ediyor..

Sonuç; okul çayında da zirvedeyiz, beden dersinde de.. :D

Asıl sonuç: fena yaşlandık..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Thevenin » 09 Ara 2010, 19:06

JC Penney sales vakti 501'ler 24.99$. Resmen headshot hocam :lol:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners