TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ebay Saat Al覺veriim Hakk覺nda Yard覺m L羹tfen

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ebay Saat Al覺veriim Hakk覺nda Yard覺m L羹tfen

Mesaj ufuk » 24 ub 2011, 03:24

Konusu a癟覺lm覺ken ben de bir soru soray覺m. Yurtd覺覺ndan al覺p posta yoluyla getirttiimiz saatlerin bireysel ithalat覺 dier 羹r羹nler gibi mi iliyor? Yani EU i癟inden gelenlerde %18, dier 羹lkelerden gelenlerde %20 KDV/g羹mr羹k 繹deyerek saati alabiliyor muyuz?
Saat m羹cevher muamelesi g繹rebilecei i癟in soruyorum.
Bir de kullan覺lm覺 bir saat g羹mr羹e tak覺l覺rsa, 癟ekme ans覺m覺z var m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
ufuk

Ya: 45
Kay覺t: 08 Eki 2010, 01:59

Mesaj masherano » 24 ub 2011, 12:12

wintedrops arkadas覺m bende saat ald覺m ebayden bu aralar senin saat u anda torbaya eklendi olarak gozukuyor.1 haftaya senin bulundugun ile yollan覺r eger gumrukte tak覺lmazsa.benim torbaya eklendi yaz覺s覺ndan itibaren 1 haftada elime ge癟ti.

ufuk ben faturadaki 羹cretin %20 sini 繹deyerek saati alabiliyoruz diye biliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
masherano

Kay覺t: 26 Oca 2011, 13:54

Mesaj winterdrops » 24 ub 2011, 22:59

tk masherano hay覺rl覺 olsun saatin.
Kullan覺c覺 avatar覺
winterdrops

Kay覺t: 12 Nis 2010, 15:43

Mesaj winterdrops » 01 Mar 2011, 18:38

Evet arkadalar saat sa salim geldi, herhangibir g羹mr羹k vergisi eklenmemi. fotolu incelemeyi bilahere yazaca覺m. Saat gayet g羹zel bir saat. imdilik sadece bir submariner katili olduunu s繹yleyebilirim :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
winterdrops

Kay覺t: 12 Nis 2010, 15:43

Mesaj Hamahiru » 22 Oca 2012, 23:58

ncelikle merhaba;
forumu bayad覺r arat覺r覺yorum, en uygun bal覺覺n buras覺 olaca覺n覺 d羹羹nd羹m sorumu sormak i癟in, umar覺m yan覺lmam覺覺md覺r. Google 羹zerinden de arat覺rd覺m biraz ama ne kadar g羹ncel bilgidir bilemedim, kafam kar覺t覺 dorusu. Ben ebay 羹zerinden eski model kullan覺lm覺 saatler almak istiyorum ancak bu konuda bilgisizim. Acaba benim gibi bu ite yeni olan acemi insanlar i癟in; rica etsem aa覺daki sorular覺 yan覺tlayabilir misiniz?
1-Al覺veri i癟in global.ebay m覺 yoksa ebay'覺 m覺 kullanmal覺y覺z?
2-Eski saatlerin g羹mr羹kten ge癟ememe ihtimali var m覺?
3-"Shipping free" yazan 羹r羹nlerde, 羹r羹n ederinin d覺覺nda hi癟 bir 羹cret 繹demiyor muyuz?
4-Al覺veri limiti ne kadar? Bunu ge癟ersek ne olur?

*Son olarak; san覺r覺m "u saat nas覺l, al覺n覺r m覺?" tarz覺ndaki bal覺klar覺n kural d覺覺 olduunu okudum. Peki benim gibi acemiler sizlerin fikrini nas覺l alaca覺z, bir yolu var m覺 acaba, ya da bu konuyla ilgili bir bal覺k? Nas覺l bir yol izlemeliyiz?

imdiden sorularla sizleri yorduum i癟in aff覺n覺za s覺覺n覺r, yard覺mc覺 olanlara da teekk羹rlerimi sunar覺m. Umar覺m piman olmam覺s覺n覺zd覺r 羹yeliimi kabul ettiinize... :)

Sayg覺lar覺mla...
Kullan覺c覺 avatar覺
Hamahiru

Ya: 45
Kay覺t: 20 Oca 2012, 03:23

Mesaj drk » 23 Oca 2012, 00:07

1) Al覺veri i癟in ebay.com'u kullanabilirsiniz.
2) ?
3) Shipping free de sadece kargo paras覺 g繹nderici taraf覺ndan kar覺lan覺r. Eer 羹r羹n羹n羹z羹n deeri 75euronun 羹zerindeyse kdv al覺n覺r.
4) Yukar覺da belirttiim gibi 75euronun 羹zerinde 羹r羹n bedelinin %18i kadar vergi 繹demeniz gerekmekte. Al覺veriinizde herhangi bir limit yok.

Bu tarz bal覺klar覺 a癟mak kurald覺覺 deil, sadece 羹yelerin birbirlerine daha iyi yad覺mc覺 olabilmeleri i癟in arad覺覺 saat hakk覺nda olabildiince 癟ok bilgi vermeleri herkesin a癟覺s覺ndan kolayl覺k salayacakt覺r :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj SeRxx » 23 Oca 2012, 00:11

eBay'la ilgili biraz tecr羹bem var sorulan覺za cevap vermeye 癟al覺ay覺m...

1- Ben ebay.com'u tavsiye ederim global.ebay.com'u pek g繹z羹m tutmad覺...
2- Genelde kullan覺lm覺 羹r羹nlerden g羹mr羹kten ge癟miyor. Eer g羹mr羹kte tak覺l覺rsa vergisini 繹deseniz bile alamazs覺n覺z.
3,4- Shipping Free yazanlarda eBay'a saat d覺覺nda bir 羹cret 繹demiyorsunuz. Fakat ald覺覺n覺z 羹r羹n羹n bedeli 75 Euro'yu ge癟erse g羹mr羹e tak覺l覺r ve %18 ini 繹deyip al覺rs覺n覺z.

Saat dan覺ma konusu a癟ars覺n覺z, b羹t癟enizi belirtirsiniz, nas覺l ve ne 繹zellikli bir saat istediinizi yazars覺n覺z ona g繹re 繹neriler gelir :thumbup:
Umar覺m yard覺mc覺 olabilmiimdir ;)
Kolay gelsin..

edit: Drk 癟ok h覺zl覺s覺n :D
ama u 2. k覺s覺mlarda bir 癟ak覺ma oldu. Yanl覺 m覺 biliyorum acaba ?
En son SeRxx taraf覺ndan 23 Oca 2012, 00:13 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj drk » 23 Oca 2012, 00:12

Serxx, kullan覺lm覺 saatlerde nas覺l bir sorun oluyor?
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners