TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Leaks: Razz Rolex Submariner Two Tone 16613 LB

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Leaks: Razz Rolex Submariner Two Tone 16613 LB

Mesaj deccoali » 25 May 2011, 15:59

muhteşem :super:
Kullanıcı avatarı
deccoali

Mesaj Clk » 25 May 2011, 16:24

Panpa, bende püskevit istiyorum :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj avsu07 » 25 May 2011, 16:33

razz yazdı:
avsu07 yazdı: Saatte altını sevmeyen benim bile aklıma girecek kadar güzelmiş. Güle güle kullanmak nasip olur umarım.

Teşekkürler avsu07.. Altın konusunda ön yargılı olma durumunu gayet iyi anlıyorum ancak mevzu Rolex ise bu konuda yegane söyleyebileceğim "kolunda görmeden karar verme " olabilir zira Rolex saatlerinde kullandığı altını ham olarak alır ve kendi tesislerinde işler.. Saatlerdeki altın tonu ne kuyumcu vitrinlerinde gördüğümüz bileziklere ne de ucuz kaplama saatlere benzer ;)
Özellikle çelik/sarı altın modellerin kontrast ( koyu ) kadranlı olanlarını, gün ışığında ve nispeten kapalı bir havada denemeni tavsiye ederim.. Bkz.: Foto No.1 8-)

Beni vuran zaten 1 numaralı fotoğraftı. Hanımı hile ve desise ile ikna ettik ( Kendisine erkek saatlerinin kadınlarda çok güzel durduğunu söyledim. Bir kaç fotoğrfata gösterince 'tamam' dedi.) GMT II ve Milgaus fotoğraflarını göstererek 'bu modeller nasıl' deyip, beğenip beğenmediğini sordum. Hesapta arada bir de ben takarım diye düşünüyordum. Saat benim bileğe bir kez girdikten sonra, hanım anca ayda bir takar diye de düşünüyordum. :twisted: :twisted:

Yalnız bu zalım saat kanıma girdi ve ben hanımı tanıyorsam bu saat benim bileği zor görür. Bana yaptığınız kötülüğü nasıl bertaraf etmeyi düşünüyorsunuz? :?

Ne yapayım, GMT II veya Milgaus alıp saate el mi koyayım yoksa bundan alıp uzaktan mı seveyim? :roll:
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Clk » 25 May 2011, 16:41

Mavi kadran ile Sari altin erkek adami bozar... Yanlis anlamayin... Besiktasli adami bozar demek istedim :D

Son GMT II, bayanlarin kullanabilecegi bir saat degil. Hatun kolunda ciddi hacimli duruyor.

Milgauss, benden gideli uzun zaman oldu... Frax bilir ben saatlerimi ilk günki gibi kullanir ve saklarim. Hatun el koyduktan sonra Milgauss saatlikten cikti :(

Bence ikinizin de kullanabilecegi en iyi secenek Milgauss, Kontrast Sub sana yakisir ama hatun kolunda düsünemiyorum. GMT'yi unut zaten.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 25 May 2011, 16:48

avsu07; Ben bu saati yaklaşık 10 yıl önceden " bucket list"ime eklemiştim :) Bence olabilecek en güzel Submariner kombinasyonlarından biri.. Alırsanız asla pişman olmaz ve her okazyonda zevkle kullanırsınız..

Milgauss benim pek hazzettiğim bir Rolex değildir.. Ancak meraklısı çoktur, kullanıcıları da gayet memnundur.. GV ( yeşil cam ) özellikli, siyah kadranlı olan modeli benim nazarımda tercih edilmesi gereken modelidir..

Ufak bir hatırlatma; Eğer fotoğraftaki saati almak istiyorsanız sıfır bulma şansınız yok çünki artık üretilmiyor.. Yeni nesil olan model 116613 LB olarak geçer ve Oyster Professional Series üyesi tüm modellerde olduğu gibi çeşitli güncelleştirmeler içerir.. Bu güncelleştirmelerin optik anlamda en ön plana çıkanları çizilmeye dayanıklı Cerachrom ( seramik alaşımlı ) bezel ve malesef bezelin mat ve düz mavi tonuna uygun üretilen ve eski nesillerden farklı olarak SunBurst ( ışıkta sedef benzeri renk değiştirme ) özelliğinden yoksun kadrandır..
Yine tavsiyem saati muhakkak kolunuzda denemenizdir..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 25 May 2011, 16:50

clk yazdı: Kontrast Sub sana yakisir ama hatun kolunda düsünemiyorum.

Madem düşünemiyorsun ben hemen yardımcı olayım..

Resim
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj drk » 25 May 2011, 16:52

Özellikle ilk fotoğrafı çok beğendim, çelik kısımlar daha koyu görünmüş. Düşündümde tianyumla altın çok iyi bir ikili olacaktır. Razz, gidenlerden ama unutulmayanlardan sanırım ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj razz » 25 May 2011, 16:54

drk yazdı:Razz, gidenlerden ama unutulmayanlardan sanırım ;)

"Gone but not ( and never will be ) forgotten" drk..
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 213 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners