Replika saatler kalite kalite deimektedir benim bildiim rolex ve patek in 3000 4000 dolar deerinde replikalar覺n覺n isvi癟rede yap覺la geldiidir kasa cam gibi fakt繹rleri katiyetle orj覺nalinden ay覺ramass覺n覺z zaten birebirdir ama makine a癟覺s覺ndan bii diyemem bunlardan bir tanesiyle samimi olmuluum var submariner olarak tan覺t覺k arkadala y覺llard覺r 癟eitli marka saatler ge癟ti elimden ama hi癟 b繹ylesini g繹rmedim dorusu saatin sahibi 3000 dolar verdiini iddia etti (bu paraya bile bile replika neden al覺n覺r 癟ok g羹zel saat markalar覺 varken)ama replika olduunu s繹ylemese anlamazd覺m dorusu
dieride piyasada hepimizin bildii seikonun en 癟ok giden modellerinin replikalar覺 modellerki (sna451, spc007p1, snaa93p1, snaa89p1, honda reacing modeli)ve imdi akl覺ma gelmeyen 3 4 modeli daha var.Bu modelleri d覺覺nda replikas覺 yoktur 癟羹nk羹 bu modeller piyasada 癟ok satar .
casionun son 2 senedir inan覺lmaz replikalar覺 var ebay bunlarla kayn覺yor ama bu ara g繹remiyorum heralde s覺k覺 bir denetim var modeller( ef-550d-1a -3a -7a,ef-527d1a-3a-7a,ef539d-1a- 3a -7a,ef541-1a-3a-7a )yoruldum

daha bir s羹r羹 modeli sahtedir bide u var casio ucuza al覺nmaz d羹nyada hemen hemen ayn覺 fiyattan sat覺l覺r 繹yle 癟ok b羹y羹k farka olmaz
s覺ra geldi son fenomene armani guess fendi daha bilmem a癟 marka u ara d羹nya piyasalar覺nda cirit at覺yo 癟ok dikkat etmek gerekir
piyasalarda bu ara tissot replikalar覺da 癟ok fazla hem saatin hemde kutunun replikas覺 m羹kemmel bir adet incelemek k覺smet olmutu

saatin kutusu ve kitap癟覺klar覺ndan sahte olduunu anlayamass覺n覺z saattende anla覺lm覺yor ama saatin cam覺 kendini ele veriyor pencere cam覺 kullan覺yorlar

o y羹zden 繹zellikle yurt d覺覺 al覺verilerinde 癟ok dikkatli olmak gerekir