TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fatih Altaylı Patek Philippe CEO'su Thierry Stern Röportaj

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fatih Altaylı Patek Philippe CEO'su Thierry Stern Röport

Mesaj Wwtr » 28 Kas 2011, 00:47

NickyNick yazdı:jedi teşekkürler :champ:

Alttaki yorumlar efsane :D

Misafir27 Kasım 2011 Pazar 12:47
bence en iyisi momentus.. 15 yıldır kullanıyorum mükemmel iyi
Misafir27 Kasım 2011 Pazar 12:41
parasi olan konusur bari fakirlerin agzini sulandirmayin
Misafir27 Kasım 2011 Pazar 12:14
altay'li ile ayni fikirdeyim patek'den sonra breguet dir tourbillon'un mucidir. rolex basit saat yapar. bu markalarin yaninda listeye bile girmemesi lazim aslinda.

:shock:
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj asymptote » 28 Kas 2011, 01:49

Üç büyüklerin diğer ikisinden hiç bahsetmemişler. AP geleneğini ve çizgisini koruyabilseydi ve popüler RO serisiyle trende kendini kurban vermeseydi PP bugün rakipsiz olmazdı netekim.. Nede olsa PP dışında geriye kalan tek aile şirketi.. Fakat yeni sahipleri gelenek nedir bilmiyorlar ve fazla NBA maçları izliyorlar muhtemelen..

NickyNick yazdı:jedi teşekkürler :champ:

Alttaki yorumlar efsane :D

Misafir27 Kasım 2011 Pazar 12:47
bence en iyisi momentus.. 15 yıldır kullanıyorum mükemmel iyi
Misafir27 Kasım 2011 Pazar 12:41
parasi olan konusur bari fakirlerin agzini sulandirmayin
Misafir27 Kasım 2011 Pazar 12:14
altay'li ile ayni fikirdeyim patek'den sonra breguet dir tourbillon'un mucidir. rolex basit saat yapar. bu markalarin yaninda listeye bile girmemesi lazim aslinda.

Momentus tabi ya! :lol: :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 28 Kas 2011, 09:48

Fatih Altayli, Imparator'un (hakli olarak) belirledikten sonra Imparatorun varisi ile ilgili aciklamasina cok sasirmis :D Rolex mi? :lol:

Demek ki benim forumda senelerdir yazdigim cümleler ayni sekilde Thierry Stern tarafindan desteklenmis. :champ:

PP firmasina ve Stern ailesine bir gelenegi ticari amaclarini ikinci plana atarak sahip ciktiklari icin tesekkür etmek boynumuzun borcudur :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 28 Kas 2011, 10:03

Park Şamdan’da buluştuk. Sohbetimiz, Stern’e uçuşunu erteletti...

Şu cümle nedense bana inandırıcı gelmedi :D

İlerleyen günlerde Thierry Stern ile bir söyleşide Başkan yapsın diyorum :super:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 28 Kas 2011, 10:20

fatıh altaylı ya wempe dekı patek standı epey dokunmus herhalde koskoca Ceo ya koskoca Wempe yı cekıstırıyor.Fatıh sen ac bı patek 5th ave ye .yakısır be :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj asymptote » 28 Kas 2011, 18:05

Yukarıda yazdığım eleştirileri içeren bir mail attım kendisine, bakın ne cevap verdi:

faltayli yazdı:
asymptote yazdı:Merhaba Fatih bey,

PP CEO su Thierry Stern ile yaptığınız söyleşi ilk olarak Habertürk anasayfasında manşet olarak yer aldı, fakat bir süre sonra ekonomi sayfasına taşındı. Sanırım tıklanma sayısına göre bir düzenleme söz konusu, belli ki çok fazla ilgi çekmedi bu haber :) Ben yaptığınız söyleşiyi zevkle okudum, bunun için teşekkür ederim.

Saatçilik tarihine katkıları olan köklü bir marka Rolex, fakat güncel koleksiyonunda hiçbir komplikasyonlu saat bulunmayan bir markayı sırf seri üretimde hatasız ve başarılı diye ikinci sıraya yerleştirmesini doğrusu yadırgadım. Hazır uçağı kaçırtmışken keşke üç büyüklerden diğerleri hakkında da (VC ve AP) görüşlerini sorsaydınız.. AP RO serisiyle Trende kurban etmeseydi kendisini bence PP nin en esaslı rakibi olarak kalmayı sürdürecekti.. PP dışında tek aile şirketi ne de olsa..

Bunları da konuştuk. Aynı eleştirileri ben de yaptım.
Bence de PP den sonra Breguet, Vacheron ve AP gelir.
Ama asıl rakiplerini rakip olarak göstermesi beklenemezdi.

Saygılar

Fatih
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 28 Kas 2011, 18:54

süpersin asymptote , bilgi için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj okz » 28 Kas 2011, 19:21

asymptote yazdı:Yukarıda yazdığım eleştirileri içeren bir mail attım kendisine, bakın ne cevap verdi:

faltayli yazdı:
asymptote yazdı:Merhaba Fatih bey,

PP CEO su Thierry Stern ile yaptığınız söyleşi ilk olarak Habertürk anasayfasında manşet olarak yer aldı, fakat bir süre sonra ekonomi sayfasına taşındı. Sanırım tıklanma sayısına göre bir düzenleme söz konusu, belli ki çok fazla ilgi çekmedi bu haber :) Ben yaptığınız söyleşiyi zevkle okudum, bunun için teşekkür ederim.

Saatçilik tarihine katkıları olan köklü bir marka Rolex, fakat güncel koleksiyonunda hiçbir komplikasyonlu saat bulunmayan bir markayı sırf seri üretimde hatasız ve başarılı diye ikinci sıraya yerleştirmesini doğrusu yadırgadım. Hazır uçağı kaçırtmışken keşke üç büyüklerden diğerleri hakkında da (VC ve AP) görüşlerini sorsaydınız.. AP RO serisiyle Trende kurban etmeseydi kendisini bence PP nin en esaslı rakibi olarak kalmayı sürdürecekti.. PP dışında tek aile şirketi ne de olsa..

Bunları da konuştuk. Aynı eleştirileri ben de yaptım.
Bence de PP den sonra Breguet, Vacheron ve AP gelir.
Ama asıl rakiplerini rakip olarak göstermesi beklenemezdi.

Saygılar

Fatih

Vay vay vay,rakiplerini kendine rakip olarak söylemezmiş de bilmem ne.Fatih zaten biraz edep bilse,o adamın karşısında,"bana göre" diye konuşmazdı.Sanki sen daha iyi biliyorsun adamdan.Ustanın karşısında kendi görüşünü söyleyen CAHİLİN TA KENDİSİDİR...
Kullanıcı avatarı
okz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners