mlm yazd覺:CNC bulmak daha zor is tabi, ismi hep beraber kararlat覺r覺r, kula覺na okuruz

G羹zel tasar覺mlar tebrik ederim.
Size ilgilenirseniz bir fikir vereyim. M羹cevher tasar覺mlar覺 yapan bir firman覺n yurtd覺覺ndan sat覺n ald覺覺 bir makine vard覺, ad覺n覺 hat覺rlam覺yorum ama d羹羹n羹rseniz arat覺r覺r buluruz. Ben kullanma klavuzunu terc羹me etmitim ve T羹rkiye' ye gelen ilk makineydi. uan yayg覺nlam覺t覺r muhtemelen.Bu makine sert bir plastii 癟ok hassas bir ekilde ileyip y羹z羹k, k羹pe vs, 癟izilen modellerin kal覺b覺n覺 癟覺karma yeteneine sahipti. Tak覺 sekt繹r羹 i癟in 羹retildiinden olduk癟a hassas ve detayl覺 癟al覺abiliyordu. Bu makine sizin iinizi g繹r羹r kanaatindeyim. Bahsettiiniz modeli de 癟覺karmas覺 繹yle bir makine i癟in 癟ocuk oyunca覺.
Kullan覺lan malzeme sert plastik, sizin d羹羹nd羹羹n羹z metal gibi olmayabilir belki ama nihai kal覺ba ulaana kadar daha yumuak bir hammadde kullanman覺z maliyetinizi d羹羹recektir. Metal ister al羹minyum kadar yumuak, isterse platin kadar sert olsun, plastik kadar kolay ve ucuza maledilemez. Onun i癟in bir d羹羹n羹n, akl覺n覺za yatarsa makineyi arat覺r覺r覺z.