TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Mesaj 2fast4u » 30 Eki 2012, 09:44

arkadaslar rolex vakfının ınanın kı bızlerın alkıslarına hıc ıhtıyacı yok ve zaten burada bu marka cok amelıyat edıldı ıcınde bırsey bulunmadı :D o nedenle konulara cok teknık yaklasmak ıstemıyorum bıraz ti ye alıp buranın da saat forumu oldugunu unutmadan saatlere geniş acıdan bakmak istıyorum.Yeterince adamın kolunda submariner var zaten daha da coğaltmayın sunları :D vmetin :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj brckk » 30 Eki 2012, 23:27

2fast4u yazdı:Yeterince adamın kolunda submariner var zaten daha da coğaltmayın sunları :D

Bak bu not da dogru ;)
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj 2fast4u » 31 Eki 2012, 22:14

Brckk :))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj vintage » 02 Kas 2012, 01:19

Benim de istinye park rhodiumda bir maceram var. Sene 2010 temmuz gibi bir öğlen yemeği için gitmiştim. Gitmişken rhodiuma bir bakayım dedim. O zamanlar 16610LV'ye bakıyorum. İçeri girip, lunette verte'ler ne kadar diye sordum. Tepki yok. Kermit'den bahsediyorum dedim. Yine tepki yok. İster istemez biraz daha yüksek bir sesle yeşil bezelli submariner deyince cevabımı aldım. Sağolsunlar işlerinde ehiller.
Kullanıcı avatarı
vintage

Mesaj Distributor » 02 Kas 2012, 17:31

Baktım ki birçok kişinin İstinyePark Rhodium mağazası ile ilgili nahoş anıları varmış. Bende benim maceramı paylaşayım o zaman. Nick'imden tahmin ettiğiniz üzere ben bu sektördeyim. 1996 yılında başlayan maceram da Rhodium bayiimin yeri çok ayrıdır :D

Mağaza ilk açıldığı dönemde firmanın sahibi (kendisini çok uzun senelerdir tanırım) bizi ziyaret etti ve bizim markalarımızdan birini satmak istediğini söyledi. Bizde böyle güzel bir noktada bulunmaktan çok mutlu olacağımızı söyleyip, şartlarımızı paylaştık kendisiyle ve akabinde iş yapmaya başladık.

Bendeniz yüksek saatçilik konusunda almış olduğum sayısız eğitimleri (sergileme, satış taktikleri, satış sonrası vs.) ofisimde düzenli olarak günceller ve bayilerimde ki satış danışmanlarına daha kompakt şekilde aktarırım. Hatta tek soruluk sınavım da çok meşhurdur ;)

Fakaaat, iş bu Rhodium İstinye Park bayii olunca, ben dört eğitimden sonra pes ettim. Satıcıların zontalığını herhangi bir torna ve tesviye atölyesinde de düzeltemeyeceğimi anlayınca, patronlarıyla buluşup biz sizinle devam edemeyeceğiz konusunu kibarca açıkladım ve sorunun personel olduğunu ilettim. Kendisi de pahalı eleman almasına gerek olmadığını, Rolex'in kendi kendisini sattığı için bu yatırımı yapmayacağını söyleyerek, beni bir kez daha dumur etti.

Yanlız şunu farkettim ki, okuduğum maceralarda ki arkadaşlar, yine Rolex almışlar hem de yine aynı patronun mağazalarından, (İstinye Park, Nişantaşı, Akmerkez ve Suadiye mağazaları aynı kişinin) sonrasında adam haklı galiba dedim, baksana herkes şikayetçi ama dönüp dolaşıp onun dükkanlarından alış veriş yapıyorlar.

Sözün özü, arkadaşlar sizler saat sever olabilirsiniz ama bu tip yerler için sadece müşterisiniz. Sizin elinizde ki gücünüz paranız, onu da iyi kullanırsanız, bu kaba, kompleksli, eğitimsiz, zonta satış danışmanlarını, ancak eze eze terbiye edebilirsiniz ,aksi takdirde kazanan belli...
En son Distributor tarafından 03 Kas 2012, 13:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Başarı gölgen olsun...
Kullanıcı avatarı
Distributor

Mesaj vmetin » 02 Kas 2012, 18:01

Tebrikler Patron durumu çok güzel özetlediniz.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj 2fast4u » 02 Kas 2012, 21:22

distributor siz millet olarak bızı ozetlemissiniz .konusur konusur yıne aynı haltı yeriz bizim için neyı nerden aldıgımız cok onemlı değil sonuc onemli aldık mı aldık.O nedenle hızmet sektöründe yer almaktan bu ulkede kacınmak gerekir . :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj drk » 03 Kas 2012, 00:22

Distributor yazdı:Hatta tek soruluk sınavım da çok meşhurdur ;)

Soruyu çok merak ettim :)
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 83 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners