TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Mesaj Metin06 » 18 Ara 2012, 21:52

fikir,öneri ve eleştirileri ile katkıda bulunan,yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.genel itibariyle yorum-tavsiyelerde sanki biraz aceleci davrandığım kanaati oluştu bende.tabi bu konuda siz değerli arkadaşların herşeyden öte tecrübeleri benim için en büyük yol göstericidir.beğeni ve tarzların herkes için farklı farklı olduğunu çok iyi biliyorum.ama benim zaten asıl amacım kimlerin hangi markayı-modeli beğendiğini bilmekten ziyade,öncelikle zaman-para harcamaya değecek,yıllar sonra bile satın aldığıma enaz ilk günkü gibi memnun olacağım,özgün markaların modellerini seçmek konusunda yardım almak.açıkçası hem burada hemde başkaca konularda yardımcı olacak çok sayıda yorum-görüş-eleştiri okuyorum.
çok sağolun...
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj brckk » 18 Ara 2012, 23:19

Sayin Metin06, sinirlenmenize gerek yok, sadece sordum.. Sizi incitecek bir soruydu galiba, kusura bakmayin.
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj Metin06 » 19 Ara 2012, 00:37

brckk yazdı:Sayin Metin06, sinirlenmenize gerek yok, sadece sordum.. Sizi incitecek bir soruydu galiba, kusura bakmayin.

lokasyon bilgisini sormanın incitecek bir tarafı yok.yada nerede yaşadığını sormakla sanırım kimseye hakaret etmiş sayılmazsınız.fakat önceki mesajımda da anlatmaya çalıştığım gibi sanal ortamlarda bu tür bilgilerin paylaşımını gereksiz buluyorum.ayrıca sizinde onca yazdığım açıklamaya rağmen bir açıklama yapmadan sadece olayı benim çekincemi yorumlamakla yetinmenizi hiç samimi-iyi niyetli bulmuyorum.
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj serdarfb » 19 Ara 2012, 16:09

waffenss yazdı:Bundan anca ses bombası olur da eleman güzelim Rolex'i ahşaba süre süre inceleme yaptı.

RazZ'ın masanın tahtasından yapılmış hocam bişey olmaz merak etme. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Ert » 22 Ara 2012, 04:44

waffenss yazdı:Bundan anca ses bombası olur da eleman güzelim Rolex'i ahşaba süre süre inceleme yaptı.

:champ:
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj corto » 24 Ara 2012, 00:28

Merhabalar,

Marka model gelenek bir yere kadar. Heyecan duymayacağınız, rüyalarınıza girmeyecek bir saat almamanızı tavsiye ederim. Bu tip bir marka/model bulup burada danışırsanız, o zaman teknik konuda destek öıkabilecek deneyimli biri kesin çıkar. Kimin ne dediği önemli değil öncelikle sizin sevmeniz şart.
Kullanıcı avatarı
corto

Mesaj Ert » 24 Ara 2012, 02:38

Noldu şimdi son nokta :?:
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj Metin06 » 25 Ara 2012, 00:19

Ert yazdı:Noldu şimdi son nokta :?:

sizin sorunuz özelinde şuan ki durumu paylaşmak istiyorum;
öncelikle belirtmekte fayda gördüğüm nokta şu.burada ki tecrübeli arkadaşların tümünün hemfikir olduğu-tavsiye ettiği gibi,saatleri koluma takmadan,sanal ortam verilerine dayanarak saat almayacağım.bunuda yapabilmek için 2013 eylül'ü beklemem gerekiyor maalesef.çünkü daha önce belirttiğim üzere yaşadığım şehirde bulabileceğim en üst segment saat markaları tissot-seiko ikilisinin ötesine geçmiyor.fakat gelecek sene yaz aylarında kuvvetle muhtemel ankara veya izmir illerinden birine tayin olduğumda hem markalara daha ulaşabilir durumda olacağım,hemde bu şehirlerde yaşayan deneyimli-bilgili arkadaşlarla (eğer kabul ederler ise) yüz yüze görüşerek daha sağlıklı değerlendirmelerde bulunduktan sonra seçimlerimi yapacağım.izmir e tayin olursam @vincefb yardım sözü verdi zaten :thumbup: .geriye ankara kaldı ama onun için bir talipli çıkmadı henüz :roll:
bu arada SAATOLOG dergisi yetkilileri ile iletişime geçerek hem geçmiş yayınlar,hemde bundan sonraki yayınlara ulaşmak için gerekli görüşmeleri yaptım.fakat bununla ilgili konuyu derginin başlığında paylaşarak konuyu canlandırmak istiyorum.çünkü maalesef ben bu derginin konusunu sektör haberleri bölümünde çok gerilerde bulup okudum.ama benim gibi bu bölümü baştan sona incelemeyen üyelerin bu dergiden haberdar olduklarını sanmıyorum.keşke bölümün başına sabitlense bu konu.çünkü meraklılar için iyi bir kaynakça gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
Metin06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners