Ert yazdı:Noldu şimdi son nokta

sizin sorunuz özelinde şuan ki durumu paylaşmak istiyorum;
öncelikle belirtmekte fayda gördüğüm nokta şu.burada ki tecrübeli arkadaşların tümünün hemfikir olduğu-tavsiye ettiği gibi,saatleri koluma takmadan,sanal ortam verilerine dayanarak saat almayacağım.bunuda yapabilmek için 2013 eylül'ü beklemem gerekiyor maalesef.çünkü daha önce belirttiğim üzere yaşadığım şehirde bulabileceğim en üst segment saat markaları tissot-seiko ikilisinin ötesine geçmiyor.fakat gelecek sene yaz aylarında kuvvetle muhtemel ankara veya izmir illerinden birine tayin olduğumda hem markalara daha ulaşabilir durumda olacağım,hemde bu şehirlerde yaşayan deneyimli-bilgili arkadaşlarla (eğer kabul ederler ise) yüz yüze görüşerek daha sağlıklı değerlendirmelerde bulunduktan sonra seçimlerimi yapacağım.
izmir e tayin olursam @vincefb yardım sözü verdi zaten
.geriye ankara kaldı ama onun için bir talipli çıkmadı henüz
bu arada SAATOLOG dergisi yetkilileri ile iletişime geçerek hem geçmiş yayınlar,hemde bundan sonraki yayınlara ulaşmak için gerekli görüşmeleri yaptım.fakat bununla ilgili konuyu derginin başlığında paylaşarak konuyu canlandırmak istiyorum.çünkü maalesef ben bu derginin konusunu sektör haberleri bölümünde çok gerilerde bulup okudum.ama benim gibi bu bölümü baştan sona incelemeyen üyelerin bu dergiden haberdar olduklarını sanmıyorum.keşke bölümün başına sabitlense bu konu.çünkü meraklılar için iyi bir kaynakça gibi görünüyor.