TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Mesaj PhD » 03 Kas 2012, 19:11

Ben de.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj slowokan » 29 Kas 2012, 23:24

Soruyu ben de merak ettim, Distributor. :)

Baska bir konuya yazmistim. Oradaki mesajimi kopyalayayim direk;

Rhodium Akmerkez'den ben de memnun kaldim. Alisveris yapmadim ama girdigimde karsilastigim ilgiden gayet memnun kaldim. Orada 30 - 35 yaslarinda bir beyefendi var, uzun boylu. Benimle o ilgilenmisti. Yesil Sub'la ilgili ne sorduysam hic usenmeden istekle cevap vermisti. Hem de o gun disariya sort-tshirt'le cikmistim, oyle gezmeye. Akmerkez'in oralardaydim, bir anda aklima gelmisti, baska vaktim olmaz diye, o kiligimla girmistim iceriye... :lol:

Konuyla pek alakasi yok ama ben de soyle bir animi anlatayim. Saatimi Glasgow'daki Rolex bayiisinden alirken odemeyi cash yaptim. Bir de anneme Raymond Weil almistim, totalde 7,100 pound odeyecektim. Cash olarak tumunu cikaramadigim icin 500 pound kadarini kredi karttan cektirdim. Iki tane kiz aldi eline 6,600 poundu hic makine kullanmadan, elleriyle yavaaas yavaaaas saydilar, belki 10 dak. surdu. Oyle bankaci saymasi degil, bayagi annem gibi amatorce saydilar... :D Uzerimde ne bir ceket, ne bir kravat, ne de deri bir canta. Istanbul'lu oldugumu soylemistim. Odeme cash. Ve de dukkana girmemle odemeyi cikarmam arasinda gecen sure 5 dk., saati incelemedim bile, ayni kacar gibi... :lol: Yani her sey bastan sona falso... :lol: Hala anlamiyorum, bu insanlar nasil killanmadilar da, o paralarin gercek olup olmadigini dusunmediler. Ellerinde sensor mu vardi yaw bunlarin, parayi sayarken... :?

Acaba Rhodium'da filan cash odeme oldugunda nasil oluyor? Para kontrol makinesi kullaniyorlar mi? Eski bir musterinin onunde boyle bir cihaz tabii kullanilmaz ama yeni bir musteriye bu muamele yapiliyor mudur acaba diye de merak ediyorum... :roll:
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj vmetin » 29 Kas 2012, 23:46

Ben Panerai pam312 saatimi Greenwich ten nakit aldım. Parayı masanın üstüne bıraktım. Bırak saymayı parayı ellerine almadılar bile. Bu davranışları benim çok hoşuma gitmişti
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj slowokan » 30 Kas 2012, 00:08

vmetin yazdı:Ben Panerai pam312 saatimi Greenwich ten nakit aldım. Parayı masanın üstüne bıraktım. Bırak saymayı parayı ellerine almadılar bile. Bu davranışları benim çok hoşuma gitmişti

Hakikaten ilginc... :?

Riskli bir hareket ama olmasi gereken bu.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj SeRxx » 30 Kas 2012, 00:18

Mağazada onca kamera var, Volkan Abi sen gittikten sonra gereken kontrolü yapmışlardır. Tabi bu olması gereken bir hareket :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vmetin » 30 Kas 2012, 00:24

Daha önce eşime pırlanta yüzük aldığım storks mağazası da aynı davranmıştı, demek kameradanmış bende itibar telkin eden bi yapım var sanmıştım :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj FatihGS » 30 Kas 2012, 00:29

İtibar telkin eden bir yapın var başkan kendine haksızlık etme :)
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj vmetin » 30 Kas 2012, 00:32

FatihÖzdemir yazdı:İtibar telkin eden bir yapın var başkan kendine haksızlık etme :)

Eyvallah kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 87 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners