corto yazdı:Merhabalar,
Marka model gelenek bir yere kadar. Heyecan duymayacağınız, rüyalarınıza girmeyecek bir saat almamanızı tavsiye ederim. Bu tip bir marka/model bulup burada danışırsanız, o zaman teknik konuda destek öıkabilecek deneyimli biri kesin çıkar. Kimin ne dediği önemli değil öncelikle sizin sevmeniz şart.
katılıyorum size.aslında yaza kadar bir omega seamaster 300m veya ocean planet almayı planlıyordum başlangıç olarak ama şimdi vazgeçtim.önce AP-BLANCPAIN-IWC-OMEGA-PANERAI-ROLEX-UN-ZENITH-VS... hepsinin tüm modellerini etüt edeceğim,danışacağım,bileğime takıp deneyeceğim,olabildiğince enaz sayıya indirgeyeceğim seçenekleri,ondan sonrasında ise hangileri sizinde belirttiğiniz duyguları-heyecanı yaşatıyor ise onları belirleyip,beni en fazla heyecanlandıran model için gerekli bütçeyi oluşturmanın çabasını vereceğim.zaten onu satın aldıktan sonra gözüm dışarıda olacaktır.işte o zamanda iyi kötü ne almak isteyeceğim kendiliğinden belirecektir.yani aslında en zor olan ilkini seçmek olacak gibi duruyor.ilkini alındıktan sonra, zaten ona kadar piyasanın altını üstünü getirdiğim için sıradaki kendiliğinden çıkar.