Baran yazdı:Şimdi girdim konuya bakayım dedim kim ne yazmış çizmiş diye o atıp tutan tayfadan kimsecikler yokBen iddia ediyorum o GS diyenlerin önlerine bedava AP Patek Rolex içimden ne geliyorsa bol kepce alıp koyayım birde yanlarına GS koyayım 10 kişiden 8i GS yi alır çöpe atar.Bunu hepimiz biliyoruz ama buraya gelince kolda seiko varya en iyi saat GS.İşte bu yuzden makara yapıyoruz forumda herkeste böyle yapıyor yoksa kimsenın umrunda değil Rolexmiş GS miş metal bişey sonucta kolda duruyor yahu insandan değerlimi kalp kırmaya değermi.Fatih abi makara yaptı güldük eğlendik adamın GS falan alacağı düşündüğü yok
Feci zaman tutuyor falan yahu piyasada iyi zaman tutan başka saatmi kalmadı? Rolex cok dikkat cekiyor işte krolar takıyor onada eywallah başka markamı kalmadı birsürü daha marka var GS midir tek ilacı.Seikoya kimse kötü saat demiyor ki ben kaç tane seiko değiştirdim cok severek taktım GS fena kaliteli bir saat oda kabul hatta bende alır takarım ama vereceğim para en fazla taş catlasın 2000tl dir sevgili Razz ile aynı fikirdeyim.
herojd11 yazdı:Başkan bir arkadaşta altın AP vardı ondan bahsediyor olabilir
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: alicem, depechemode, kesikparmak, sosyalcan ve 203 misafir
|