Triton, 2010 yili Aralik ayinda buralar yaniyordu

Dolayisi ile burada ki tartismalar benim icin zevk
Moda marka saatlerini ben de saat olarak görmüyorum. Burada hem fikiriz. Yalniz örnek vermek gerekirse Tissot, Seiko v.s. quartz saatleri farkli amaclara hizmet eden TOOL WATCH niteligi tasimaktadir. Mesela benim de sahip oldugum Seiko Velatura Yacht Timer'in 7T84 quartz mekanizmasi inanilmaz özelliklere sahip. Saatte 2 Zone GMT, Yacht Start Counter, 12 saate kadar Stop fonksiyonu, Alarm, 20 bar su gecirmezlik, safir cam var. Saatin kolda tasinmasi gayet konforlu ve titanyum kasa sayesinde hafif. Özel bir deriden üretilmis band ise sudan etkilenmiyor.
Haydi bu özelliklere sahip Japon kalitesinde ki bir Isvicre saatini satin alalim. Verecegimiz rakam yaklasik 6000 Euro. Ben bu Yacht Timer'i 1000 USD'a satin aldim. Arada ki fark cok ciddi. Gerci forumda ucagi olanlar var ama

Bana cok diyelim
Ikinci nokta ise dizayn. Genellikle quartz fiyatlarinda ki otomatik saatler klasik tasarimlara sahip. Genc delikanli kolunda biraz renk olsun dizayn olsun istiyor diye adami öldürecek halimiz yok. Sabredecegiz, bekleyecegiz nasil olsa bir gün dogru yolu kendileri bulacak.
Ben MOTO'mu tekrarlamak istiyorum. ASK oldugu sürece saatlerimiz quartz olmus mekanik olmus farketmez.

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...