TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj Expen » 06 Kas 2015, 09:53

manil yazd覺:Rolex le 癟ok metrob羹se bindim. imdiye dek bi kii dikkat etti. Muhtemelen 癟akma diye d羹羹nm羹t羹r. :)

Eger o dikkat eden kii yak覺n zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise ger癟ekten orjinalmi deilmi diye bakt覺m :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Expen

Kay覺t: 06 Mar 2015, 00:56

Mesaj izmeil » 06 Kas 2015, 10:19

Expen yazd覺:
manil yazd覺:Rolex le 癟ok metrob羹se bindim. imdiye dek bi kii dikkat etti. Muhtemelen 癟akma diye d羹羹nm羹t羹r. :)

Eger o dikkat eden kii yak覺n zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise ger癟ekten orjinalmi deilmi diye bakt覺m :lol:

:lol: :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
izmeil

Kay覺t: 31 Au 2015, 17:29

Mesaj MertYe » 06 Kas 2015, 13:17

Expen yazd覺:

Eger o dikkat eden kii yak覺n zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise ger癟ekten orjinalmi deilmi diye bakt覺m [emoji38]

Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuurken y羹z羹ne deil saatine bak覺yorum acaba ne diye. Ge癟en dizi izlerken Oktay Kaynarca'n覺n dizide takt覺覺 Dewitt'e tak覺ld覺m b羹t羹n b繹l羹m boyunca dizi yalan oldu. Tabi T羹rk dizilerinde orjinal saat kullan覺m覺na biraz kar覺lar genelde ama o kadar anlamad覺覺m i癟in orjinal muamelesi yapt覺m yani
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj sdr9935 » 06 Kas 2015, 13:30

Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuurken y羹z羹ne deil saatine bak覺yorum acaba ne diye

Read more: viewtopic.php?f=12&t=18132&start=84#ixzz3qi5BxV7w

+1 :D
Kullan覺c覺 avatar覺
sdr9935

Kay覺t: 08 Au 2012, 12:22

Mesaj manil » 06 Kas 2015, 13:53

Forum, forum deil m羹barek MOBESE.. :super: :super:

yakalanm覺覺z resmen. :cry: :cry: :cry: :lol:
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Expen » 07 Kas 2015, 10:06

MertYe yazd覺:
Expen yazd覺:

Eger o dikkat eden kii yak覺n zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise ger癟ekten orjinalmi deilmi diye bakt覺m [emoji38]

Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuurken y羹z羹ne deil saatine bak覺yorum acaba ne diye. Ge癟en dizi izlerken Oktay Kaynarca'n覺n dizide takt覺覺 Dewitt'e tak覺ld覺m b羹t羹n b繹l羹m boyunca dizi yalan oldu. Tabi T羹rk dizilerinde orjinal saat kullan覺m覺na biraz kar覺lar genelde ama o kadar anlamad覺覺m i癟in orjinal muamelesi yapt覺m yani

Mert癟im ayd覺 dertten m羹zdaribiz :D Bende art覺k 繹nce saatine bak覺yorum sonra surat覺na haha
Kullan覺c覺 avatar覺
Expen

Mesaj Expen » 07 Kas 2015, 10:06

manil yazd覺:Forum, forum deil m羹barek MOBESE.. :super: :super:

yakalanm覺覺z resmen. :cry: :cry: :cry: :lol:

Yakalad覺ysak ne mutlu bana ger癟ekten tarif ettiim gibimi oldu ? :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Expen

Mesaj bumingaffar » 11 Ara 2015, 14:24

emre911 yazd覺:son olarak 1 ayl覺k maa覺m ve pirimimi verdiim saatimi severek ald覺m , kendimi 繹yle telkin ediyorum , bir bayan vefaat durumunda 5 bileziini varislerine b覺rakt覺覺nda , ganimet b繹l羹羹r gibi 1 gr hesab覺 yap覺l覺yor fakat ;
bir erkek vefaat durumunda eerki 20 sene kullan覺p ve hala 癟al覺an bir saati hat覺ra kal覺yorsa ve bu saat ilgisi olan bir yak覺n覺 sahip 癟覺k覺p , severek arada koluna tak覺yor ise bundan daha g羹zel bir hat覺ra ve hat覺rlanma yoktur , ite bu sebepten g繹steri i癟in deil kiiliim i癟in kaliteli bir saate verdiim paraya hi癟bir zaman ac覺m覺yorum..... ;)

S羹pper d羹羹nce :champ: :champ: :champ: :champ:
癟o癟uklar覺m覺za g羹zel eyler b覺rakaca覺z inallah :)
Kullan覺c覺 avatar覺
bumingaffar

Ya: 43
Kay覺t: 21 Nis 2015, 11:22

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners