TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Tamir Ustaları - Ortak Referans Listesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Tamir Ustaları - Ortak Referans Listesi

Mesaj mecako52 » 26 Ara 2024, 14:54

20 sene önce bozuldu denerek sandığa kaldırılmış ahı gitmiş vahı kalmış bir saati sağolsun cengiz usta (bengisaat) yeniden hayata döndürdü.
Bir hekim olarak "ben kendi hastalarımla bu kadar ilgilenip böyle bilgilendiriyor muyum acaba?" Diye kendimi sorgulattı... Öyle bir ilgi alaka. Tek tek her aşamayı anlatarak ve öğrenerek ilerledik beraber. Kendisine buradan da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum....ResimResim

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mecako52

Mesaj muarrem » 26 Ara 2024, 15:22

Derici yazdı:
muarrem yazdı:Arkadaşlar merhaba kamasu saatime seramik bezel taktırmak istiyorum Antalya da bunu yaptırabileceğim bir yer var mı? Parçaları kendim mi almam gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada bulamazsın. Hatta yetkili satıcısında bile seramik bezel olduğunu sanmıyorum. Ben kano Saatime hiçbir yerde bulamadım. Yok çünkü. Ama kamasu için aliexpress te bulma ihtimalin var. Bezel iş ve dış ölçülerine göre aratabilirsin aliexpress te..

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba aliexpress biraz baktım ama yorumlar pek iyi olmadığı yönünde. Daha kaliteli alabileceğim bir site var mı. Yurt dışından getirtme şansımda mevcut. Önerebileceğiniz bir site var mı
Kullanıcı avatarı
muarrem

Mesaj sasuta » 28 Ara 2024, 17:06

muarrem yazdı:
Derici yazdı:
muarrem yazdı:Arkadaşlar merhaba kamasu saatime seramik bezel taktırmak istiyorum Antalya da bunu yaptırabileceğim bir yer var mı? Parçaları kendim mi almam gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada bulamazsın. Hatta yetkili satıcısında bile seramik bezel olduğunu sanmıyorum. Ben kano Saatime hiçbir yerde bulamadım. Yok çünkü. Ama kamasu için aliexpress te bulma ihtimalin var. Bezel iş ve dış ölçülerine göre aratabilirsin aliexpress te..

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba aliexpress biraz baktım ama yorumlar pek iyi olmadığı yönünde. Daha kaliteli alabileceğim bir site var mı. Yurt dışından getirtme şansımda mevcut. Önerebileceğiniz bir site var mı

Çinlilerden başka üretici yok diyebilirim. Farklı satıcılarda araştırın mutlaka kaliteli bir bezel bulursunuz. Kadranları bile neredeyse birebir yapan üreticiler var kaldı ki bezel olmasın.
"Bir fırıldak rüzgar olmadan dönüyorsa mutlak bir üfleyen vardır"
Kullanıcı avatarı
sasuta

Mesaj GreyMisha » 06 Oca 2025, 22:47

istanbulda
Noy Saat Kadıköy,
Ohannes usta var.

https://www.youtube.com/watch?v=8URQFyAiYu0&t=2s
Kullanıcı avatarı
GreyMisha

Mesaj Montezuma » 06 Mar 2025, 13:08

postaciceku yazdı:Antalya - Swiss Watch Cafe - (Eski Lara yolu The Marmara karsisi)

Selim bey’in “Zenith Saat Ustasi” sertifikasi duvarda asilidir ve kendi deyimiyle saatin ameliyati suresince size videolu sunumlar yapar.

Guvenle saatinizi teslim edebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Referans üzerine Seiko 5 GMT saatimdeki sorun ile ilgili olarak buraya gittim yalnız sanırım saatteki sorun biraz ciddi olunca ellemek istemediler herhalde. Biz yapmayalım servise götürün dediler. Antalya içerisinde başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Yoksa saati İstanbul'a göndermek zorunda kalacağım.
Kullanıcı avatarı
Montezuma

Mesaj hknmtn » 08 Mar 2025, 01:06

Montezuma yazdı:
postaciceku yazdı:Antalya - Swiss Watch Cafe - (Eski Lara yolu The Marmara karsisi)

Selim bey’in “Zenith Saat Ustasi” sertifikasi duvarda asilidir ve kendi deyimiyle saatin ameliyati suresince size videolu sunumlar yapar.

Guvenle saatinizi teslim edebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Referans üzerine Seiko 5 GMT saatimdeki sorun ile ilgili olarak buraya gittim yalnız sanırım saatteki sorun biraz ciddi olunca ellemek istemediler herhalde. Biz yapmayalım servise götürün dediler. Antalya içerisinde başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Yoksa saati İstanbul'a göndermek zorunda kalacağım.

Yıllar evvel bir video denk gelmişti. Antalya'da olduğun hatırlıyorum abinin. Video linkini buldum buraya bırakayım belki denemek istersiniz. Kendisiyle bir tanışmışlığım saat yaptırmışlığın yok yani referans olmadığımı belirtmek isterim. Belki forumda daha önce tanışmış olan vardır kendisiye.
https://www.youtube.com/watch?v=Y80mzntzcNc
Şurada da adresini tarif etmişler.
https://eksisozluk.com/modern-saatci-me ... r--7412797

Saatinizin garantisi varsa garanti sürecini başlatmanız iyi olabilir. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners