Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Herojd11, bakt覺m M羹nih'de Bucherer var, 襤svi癟re firmas覺, indirim oranlar覺 iyidir, Rene Kern diye bir saat癟i vard覺 onuda sat覺n ald覺lar baya b羹y羹d羹ler, birde Wempe var bunlar dahada b羹y羹k, Newyork'da bile varlar, Alman firmas覺, uyuzdurlar bence hi癟 orda zaman kaybetme, bana hi癟 iyi fiyat verdikleri vaki olmam覺t覺r, yada tipimi beenmiyorlar var birey anlamad覺m
su an icin ozellikle rakam hatirlayamiyorum donuste daha net bilgi veririm ama su ana kadar aklimda kaldigi haliyle tr fiyatinin altina inemiyordu munih ve viyana ozellikle adnini hatirlamadigim viyanadaki caddede (yeti davinci) wempe boucheron ve 1 tane daha premium saatci var
D覺ardada internet sorun, cafe, resturantlarda wifi yok olsa bile ifreyi vermiyorlar, g羹venlik sebebiyle herhalde anlamad覺m, bir Starbucks'da var, mailerime bakaca覺m bakam覺yorum, nete fena al覺t覺k olmad覺m覺 ar覺yor insan, genllikle adi t繹rkcell in eline d羹羹yorum.