Merhaba,
Forum kurallarımıza göre bu tarz başlıklar kabul edilmiyor. Bu kuralımız ciddi yabancı forumlardakine denk olarak prensipli şekilde 3 senedir uygulanıyor. İndirim başlıkları ile ilgili bilgiler kural konusunda yazmakta, benzeri başlıkları 24-72 saat amacına uygun olarak duyuru olarak yayınlanıp kaldırılmaktadır.
Ayrıca bu siteler zaman zaman bir çok kalitesiz fason ve sahte ürün dahi tabir edilebilecek malları satıyorlar. Bu nedenle etik olarak ve üyelerin çıkarları içinde pek uygun değil. Bu tarz sitelerden gelen reklam taleplerini de bu sebeple geri çevirip kabul etmiyoruz. Bu nedenle sabit bir toplu konu olarak TSF forumlarında bu gibi sitelerin ve saat firmalarının kampanyalarının sürekli bulunması mümkün değil. Ciddi bir gerçek saat firması indirim ve kampanya yaptığı zaman bu gibi kampanya başlıkları duyuru olarak yayınlanabiliyor.
Elbette tamamen iyi niyetle açılmış bir konu fakat kural ve prensipler bizim için bu sitenin yapısı gereği öncelik taşıyor.
Anlayışınız için teşekkürler.
Not: Arada gözden kaçan benzeri konular ve iletiler olabiliyor, bunları görmemiz ve şikayet butonu kullanılması halinde kaldırıyoruz.
Tissotlarda bir problem olacağını sanmıyorum. Fiyatları ve garanti durumları araştırılıp alınabilir.
İlgili sitede indirimli gibi gösterilerek satılan diğer Vermonth, Genuova, Gabetti, Elle Watch, Daniel Jagger gibi ne üdüğü belirsiz fason markaları kimseye tavsiye etmiyorum. Vur kaç mantığı ile üretilmiş çin malı en düşük kalite ürünler bunlar. Çinli aracılar ve firmalarda binlerce bu tarz fason ürünün yer aldığı kataloglar var. Seçiyorsunuz üzerine uydurulmuş markayı yazıp yolluyorlar veya taleplerinize göre kasa seçenekleri ve bileşenleri ile hazırlayıp gönderiyorlar. Hayatımda böyle uydurma isimlerde görmedim.
Daniel Jagger yerine Mick Jagger yazacaklarmış az kalsın
Bu markalar bu gün var yarın yoklar.